Passion Design Quality

Siberia NR & NRS

HERE TO REINVENT THE FUTURE

Väntan är över. Siberia Night Ranger i vitt är här. Ett självsäkert extraljus med helvita materialval och komponenter. Perfektion från alla vinklar. Redo att ta ditt fordon bortom dina högsta förväntningar.

Siberia Night Ranger White är ett perfekt val för ditt vita fordon. Den helvita designen förhöjer och skapar ett skräddarsytt utseende på ditt fordon som du tidigare bara har kunnat drömma om.

SIBERIA NIGHT RANGER

  • LEGENDARISK LJUSBILD
  • DUO POSITIONSLJUS
  • HÅLLBARA MATERIALVAL

Siberia nr white 9″

Art nr. 809208

DUO POSITIONSLJUS

Orange eller vitt? Vilken färg väljer du? Siberia duo positionsljus ger dig en tilltalande ljuseffekt, perfekt placerad i en cirkel med en brytande linje i mitten.

HÅLLBARA MATERIALVAL

Linsen är gjord av transparent PC (polykarbonat), ett extremt starkt material som skyddar LED-dioderna från stenskott och väderförhållanden. Det starka svarta aluminiumhuset tål salt och andra påfrestningar från det hårda, nordiska klimatet.

LEGENDARISK LJUSBILD

Med Siberia Night Ranger White får du maximal ljuseffekt. Kraften hos LED-dioderna utökar synfältet i en perfekt balans mellan längd och bredd. Du får effektivitet på helt nya nivåer, på alla vägar och under alla förhållanden. Perfekt för varierad körning.

SIBERIA NRS

Ta kommandot med Siberia NRS. Den ultimata presentationen av Strands Lighting Divisions signatur. De mest kraftfulla extraljusen i vårt sortiment. Här för att omforma framtiden med en enastående ljusupplevelse.

Med Siberia NRS får du allt. En imponerande long-distance beam. Maximal prestanda. Legendarisk ljusstyrka. Siberia NRS presenterar effektivitet på helt nya nivåer på alla vägar och i alla förhållanden. Kraften hos LED-dioderna ger dig ett extremt långt och koncentrerat ljus framåt, där du behöver det mest.

Siberia nrs white 9″

Art nr. 809209

  • LEGENDARISK LJUSSTYRKA
  • VIT DESIGN
  • DUO POSITIONSLJUS
  • ENASTÅENDE KVALITET

LEGENDARISK LJUSSTYRKA

Med Siberia NRS White får du allt. En kraftfull l long-distance beam på över 900 meter, en legendarisk ljusstyrka på över 11 800 faktiska lumen och en färgtemperatur på 5700 Kelvin. Kraften hos LED-dioderna ger dig den perfekta balansen mellan längd och bredd, vilket gör den till en favorit bland användare över hela världen.

VIT DESIGN

Siberia NRS White är ett perfekt val för ditt vita fordon. Den helvita designen förhöjer och skapar ett skräddarsytt utseende på ditt fordon som du tidigare bara har kunnat drömma om.

DUO POSITIONSLJUS

Orange eller vitt? Vilken färg väljer du? Siberias duo positionsljus ger dig en tilltalande ljuseffekt, perfekt placerad i en cirkel med en brytande linje i mitten.

ENASTÅENDE KVALITET

Siberia NRS White tar hållbarhet till nya höjder och säkerställer en hög standard med enastående kvalitet. Linsen är gjord av transparent PC (polykarbonat), ett extremt starkt material som skyddar LED-dioderna från stenskott och väderförhållanden. Det starka svarta aluminiumhuset tål salt och andra påfrestningar från det hårda, nordiska klimatet.

SIBERIA NIGHT RANGER

Vi är besatta av detaljer. De små sakerna som betyder allt för slutresultatet. Att perfekt föra dem samman och ge liv till en riktig game-changer. Med Siberia Night Ranger extraljus får du just det. Den mest tilldragande looken. Rå och modern design med ett positionsljus som gör helheten fulländad. Siberia lyfter ditt fordon, boostar din passion och ger dig säkerhet utöver det vanliga.

SIBERIA-DESIGNEN

Vi är besatta av detaljer. De små sakerna som betyder allt för slutresultatet. Att perfekt föra dem samman och ge liv till en riktig game-changer. Med Siberia extraljus får du just det. Den mest tilldragande looken. Rå och modern design med ett positionsljus som gör helheten fulländad. Siberia lyfter ditt fordon, boostar din passion och ger dig säkerhet utöver det vanliga.

LEGENDARISK LJUSBILD

Maximal ljuseffekt. Siberia ger dig effektivitet på helt nya nivåer, på alla vägar och under alla förhållanden. Perfekt för varierad körning. Kraften hos LED-dioderna utökar synfältet i en perfekt balans mellan längd och bredd.

DUO POSITIONSLJUS

Orange eller vitt? Vilken färg är du? Duo positionsljuset gör det möjligt att välja. Oavsett vad du väljer – positionsljuset ger dig en tilltalande ljuseffekt, perfekt placerad i en cirkel med en brytande linje i mitten.

HÅLLBARA MATERIALVAL

Linsen är gjord av transparent PC (polykarbonat), ett extremt starkt material med bra ljusöverföring som skyddar dioderna från stenskott och väder. Det starka svarta aluminiumhöljet tål salt och andra påfrestningar från det hårda nordiska klimatet.

  • LEGENDARISK LJUSBILD
  • DUO POSITIONSLJUS– VITT/ORANGE
  • HÅLLBARA MATERIALVAL

Siberia nr LED

Art nr. 809187 (7″), 809188 (9″)

Siberia nrs LED

Siberia BR LED

Art nr. 809189 (7″), 809190 (9″)