Passion Design Quality
SEK /
Vill du bli en del av vårt team på Strands?
Skicka ditt CV till
ansokan@strands.se

SPONTANANSÖKAN

Är du en passionerad person som brinner för innovation och fordonsbelysning och skulle vilja vara en del av ett företag i framkant? På Strands Lighting Division utmanar vi gränserna och skapar nyskapande fordonsbelysning. Om du delar vår passion och har färdigheter som kan bidra till vår fortsatta framgång, ser vi fram emot att höra från dig.

På Strands får du arbeta med Europas snabbast växande varumärke inom fordonsbelysning. Med en tillväxt på över 4000 procent de senaste 10 åren erbjuder vi marknadens mest innovativa och efterfrågade belysningsprodukter – extraljus, LED-ramper och arbetsljus är bara några exempel. Vi är aktiva i över 40 länder, har över 137 000 följare på Instagram och finns tillgängligt hos Europas största aktörer inom fordonstillbehör.

Strands Lighting Division är i stark tillväxt, och vårt mål är att dubbla vår omsättning de närmaste 3 åren och bli en globalt ledande aktör inom fordonsbelysning. Vi ser verkligen fram emot att utforska framtiden tillsammans med dig. Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till: johan.carlos@strands.se eller ansokan@strands.se .