Passion Design Quality
SEK /

Jobba hos oss

FLER SÄLJARE TILL VÅRT EXPORT-TEAM

Tillträde omgående

Är du en relationsskapande och lösningsorienterad person? I rollen som säljare på Strands Lighting Division kombinerar du försäljning med kundsupport i världsklass. Följ med på vår resa mot att bli det av användarna mest omtyckta varumärket i världen inom belysning för fordon.

På Strands får du arbeta med Europas snabbast växande varumärke inom fordonsbelysning, Strands Lighting Division. Med en tillväxt på över 4000 procent de senaste 10 åren erbjuder varumärket marknadens mest innovativa och efterfrågade belysningsprodukter – extraljus, LED-ramper och arbetsljus är några exempel. Strands Lighting Division är aktivt i över 40 länder, har över 114 000 följare på Instagram och finns tillgängligt hos Europas största aktörer inom fordonstillbehör.

Strands Lightning Division är i stark tillväxt och vårt mål är att dubbla vår omsättning de närmaste 3 åren och bli en globalt ledande aktör inom fordonsbelysning.

Som säljare i vårt team har du en betydande roll i den dagliga försäljningen och den förstklassiga supporten till våra återförsäljare. Kundkontakterna sker via telefon och mejl. Dina personliga egenskaper är viktiga. Du har en god social och kommunikativ förmåga, är driven och triggas av ett högt tempo.

Vi söker en person som vill utvecklas inom försäljning och som drivs av att göra ett bra jobb, din personlighet är viktigare än ditt CV. Strands Group AB erbjuder en innovativ och utvecklande arbetsmiljö där alla personer är viktiga och högt delaktiga i vår framtida utveckling.

Rollen är perfekt för dig med höga ambitioner som vill göra karriär inom försäljning i ett expansivt bolag med korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. I arbetet har du möjlighet att spela en central roll i affärsutvecklingen.

Som säljare på Strands arbetar du med telefonen och mejl som främsta verktyg för att utveckla både nya och befintliga kundrelationer. Du har ett stort engagemang för långsiktiga kundkontakter och är resultatinriktad. Du utgår från huvudkontoret i Fritsla och ingår i ett säljteam, där du arbetar självständigt och strukturerat mot bestämda mål. Resor och närvaro vid branschens största mässor i Europa är en del av arbetet.

Egenskaper:

 • Du är kommunikativ i tal och skrift på engelska och svenska
 • Du har goda datorkunskaper
 • Du är lösningsorienterad
 • Du gillar ett högt tempo
 • Du är driven och organiserad
 • Du brinner för kundservice
 • Du är en social lagspelare som trivs i grupp

Meriterande:

 • Du har någon form av erfarenhet inom försäljning och kundsupport
 • Du är tekniskt intresserad
 • Du är intresserad av fordonstillbehör
 • Du har övriga språkkunskaper – tyska, norska eller finska
 • Du har goda kunskaper i Excel

Villkor

Du är stationerad på kontoret som ligger i Fritsla utanför Borås. Du arbetar vanliga kontorstider, 100%, dvs mån-fre 08:00-17:00. Månadslön. Tillträde omgående.

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till: johan@strands.se