Passion Design Quality
SEK /

Om oss

Feel the passion. Tre ord som ligger oss varmt om hjärtat. Tre ord som varit vår grundläggande drivkraft ända sedan starten 2002. Vår vision är att du ska få uppleva den framåtandan. Oavsett om du är i kontakt med vår förstklassiga kundservice, öppnar en förpackning eller monterar en ny innovativ produkt.

Vi designar och tillverkar fordonstillbehör, med stort fokus på belysning från det egna varumärket Strands Lighting Division. Ett brett sortiment av fordonsbelysning med återförsäljare över hela världen. Strands Lighting Division är idag Europas snabbast växande varumärke inom branschen.

Vår passion är din passion. Vi vill ge dig en körupplevelse utöver det vanliga – oavsett vilka dina behov är. Vi vill att du ska kunna arbeta säkert med full kapacitet och precision oavsett miljö eller tid på dygnet. Framförallt vill vi ge dig belysning som inte kompromissar inom något område. Banbrytande funktion, prestanda och design i en genomtänkt helhet.

Mångårig erfarenhet och ett nära samarbete med professionella användare gör detta möjligt. För vi vet att det är just användaren, de som befinner sig på vägarna varje dag som har störst krav och vet bäst, nu och inför framtiden. Vi letar ständigt efter mer innovativa tekniker och hållbara lösningar för våra produkter.

Vi utgår alltid från vårt varumärkes ursprung – de tuffa skandinaviska vägförhållandena. De som orsakar störst påfrestningar för våra fordon och vår fordonsbelysning. Det handlar om extrema temperaturer, saltade vägar, plötsliga temperaturskillnader och andra utmanande spelregler.

Strands vill och vågar gå först med en ständig drivkraft att förändra marknaden. Utan vår passion är vi ingenting. Den är vår bakgrund och hjälper oss ta nya kliv in i framtiden.