Passion Design Quality
SEK /

Viking super dark

MORE THAN A TINTED LENS

Upplev en ny nivå av mörker. Viking Super Dark positionsljus är mer än bara en tonad lins, utan har en hypnotiskt supermörk look. Den här strömvirveln av ljus och mörker placerar dig i händelsernas centrum.

Viking familjen från Strands Lighting Division är kända för sin styrka och uthållighet, och nu presenteras en helt ny medlem. Viking Super Dark positionsljus har en verklig ljuskraft, och en lins med en helt ny nivå av mörker. Nya Viking Super Dark lyser upp vägen för en ny stil på en klassisk look.

Det finns tre modeller av Viking Super Dark: vitt eller rött positionsljus och orange sidomarkering. Den mörka linsen gör Viking nästan osynlig när ljuset är släckt, som ger ett starkt och exklusivt utseende. De hållbara materialen och europeisk produktion gör Viking Super Dark till en orädd vägvisare för hållbarhet. Lång livslängd, korta transporter och grön energi gör det till en sann ledare, och är dessutom är E-godkänt för användning monterad på sidorna, framåt och bakåt.

  • MER ÄN EN TONAD LINS
  • E-GODKÄND OCH PASSAR ALLA GUMMIARMAR
  • EN NY NIVÅ AV LJUSSTYRKA
  • EXTREMT HÅLLBAR OCH TILLVERKAD I EUROPA

Installationen görs lätt med 5 m kabel, vilket gör Viking Super Dark lätt att placera. Den är kompatibel med alla Viking gummiarmar och kona (Art. nr. 800412, 800413, 800414, 800419). Designen och den mörka stilen kommer smälta in sömlöst med lastbilens utseende, och linsen är stark och tålig.

Viking Super Dark är en sann banbrytare, med en ny stil för en klassisk look. Den attraktiva mörka linsen med sin strömvirvel av ljus kommer att skapa en helt ny stil för ditt fordon. Ljusstyrkan är banbrytande för den här kategorin av ljus och kommer öka både stil och säkerhet. De olika alternativen och deras kompatibilitet med alla Viking gummiarmar gör Viking Super Dark mångsidig och lätt att använda.

Viking super dark LED

Art nr. 830425, 830426, 830427

Mer än en tonad lins

Det här är mer än en vanlig tonad lins. Viking Super Dark har en extremt mörk inre och yttre lins, vilket ger en helt ny nivå av mörker. Viking Super Dark positionsljus kommer i tre modeller: vitt eller rött positionsljus och orange sidomarkering.

En ny nivå av ljusstyrka

Det är inte bara snyggt med ljuset släckt, Viking Super Dark har också en ojämförbar ljusstyrka. Den kraftfulla belysningen är kompromisslös och perfekt kontrasterad mot den supermörka linsen. Den mörka linsen gör Viking nästan osynlig när ljuset är släckt.

E-godkänd och passar alla gummiarmar

Viking Super Dark är E-godkänt för användning monterad på sidorna, framåt och bakåt. Installationen är lätt och 5 m kabel möjliggör en mängd olika placeringar. Det passar alla Viking gummiarmar och kona och höjer din lastbils utseende var du än behöver det.

Extremt hållbar och tillverkad i Europa

De hållbara materialen och europeisk produktion gör Viking till en orädd vägvisare för hållbarhet. Lång livslängd, korta transporter och grön energi gör det till en sann ledare. Med tre års funktionsgaranti kan du vara helt säker på att få en produkt du kan lita på.