Passion Design Quality
SEK /

Unity

en extrem uppgradering

Nästa generations arbetsbelysning är här. Unity är en arbetsljusserie som kommer med en tilltalande kantlös design och en revolutionerande stark ljuskraft. Utvecklad för att förstärka dina förmågor och styra tunga maskiner med precision även under de mörkaste timmarna på dygnet.

Infinity-designen, där linsen sträcker sig i hörnen – gör inte bara underverk för helhetsintrycket. Det uppfyller de ökade kraven på smutsmotstånd som gör dem ännu mer hållbara. Den lilla storleken och den slimmade designen gör den till en perfekt match med dagens moderna fordon. Lämplig för alla fordon i behov av arbetsbelysning – lastbilar, traktorer, släpvagnar, gaffeltruckar, nödfordon, bygg- och jordbruksmaskiner.

Unity är en extrem uppgradering från tidigare lampor i samma kategori. Mer lumen. Mer design. En extremt tufft byggd insida i syfte att överleva och belysa de hårdaste miljöerna.

  • INFINITY-DESIGN
  • EXTREM LJUSKRAFT
  • SJU VARIANTER

Art. nr. 809234 – 809240

UNITY ARBETSLJUS LED

UNITY ARBETSLJUS

Nästa generations arbetsbelysning. Mer lumen. Mer design. Unity-serien kommer i en perfekt, slim look och med en revolutionerande stark ljuseffekt. Extremt kraftfull, utvecklad för krävande uppgifter och för att belysa de tuffaste miljöerna. Unity-serien består av sju modeller, från 10W till 149W och levererar beroende på storlek, från 931 till enorma 13 000 faktiska lumen. Den omfattande tekniken ger dig en optimal ljusspridning där du behöver det som mest.

Art. nr. 809236

UNITY ARBETSLJUS 19W LED

Unity har en revolutionerande stark ljuseffekt och ger dig en optimerad ljusspridning där du behöver det som mest.

INFINITY DESIGN

Infinity-designen, där linsen sträcker sig till hörnen – gör inte bara underverk för helhetsintrycket. Det uppfyller också de ökade kraven på smutsmotstånd. Den slimmade designen gör serien till en perfekt match för dagens moderna fordon som behöver arbetsbelysning som lastbilar, traktorer, släpvagnar, entreprenadmaskiner eller jordbruksmaskiner.

HÖG PRESTANDA

Unity har en revolutionerande stark ljuseffekt och ger dig en optimerad ljusspridning där du behöver det som mest. Unity-serien levererar beroende på storlek från 931 till 13 000 faktiska lumen.

INBYGGD TEMPERATURKONTROLL

Kraftfull belysning genererar vanligtvis mer värme, vilket innebär att lampan kan gå sönder. Den inbygga temperaturkontrollen förhindrar det. Vid behov skyddar funktionen lampan och minskar effekten tills lampan har kylts ned. Vilket gör Unity-serien till en av de mest hållbara produkterna på marknaden.

  • RÖTT LJUS
  • 3 OLIKA STORLEKAR
  • TVÅ MONTERINGSALTERNATIV

Art. nr. 809227-809229

UNITY INTERIÖRSLAMPOR RÖTT LJUS LED

UNITY INTERIÖRSLJUS

Lys upp ditt fordon med stil. Det här är Unity interiörsbelysning med rött ljus. Skapad för att ge dig den mest stilsäkra interiörbelysningen inuti ditt fordons hytt – utan att förhindra sikten. Unity interiörbelysning är perfekt för förare som vill uttrycka sin stil med interiörbelysning. Den röda belysningen ger ett stilsäkert, indirekt ljus i fordonets hytt utan att påverka sikten. Designad och utvecklad för att monteras i taket, på väggen bakom sätena eller under instrumentbrädan. Produkten kommer i tre storlekar, 281 mm, 505 mm och 953 mm.

Art. nr. 809230-809232

UNITY INTERIÖRSLAMPOR
VITT LJUS LED

Skapad för att ge dig det mest komfortabla arbetsljuset med en färgtemperatur på 5000K, vilket ger dig det bästa arbetsförhållandet för att kunna utföra ditt jobb, oavsett i vilket fordon den monteras. Unity interiörsbelysning är designad och utvecklad för att passa alla fordon som är i behov av innerbelysning. Syftet är att lysa upp mörka utrymmen i bilar och lastbilar där ljuset kan vara ofullständigt.

FÄRGTEMPERATUR: 5000K

Färgtemperaturen på 5000K ger dig det mest komfortabla ljuset att arbeta i, vilket ger dig det bästa arbetsförhållandet för att kunna utföra ditt jobb oavsett vilket fordon den monteras i. Produkten har också en drifttemperatur på 35°C – till +45°C och är vattentät enligt IP67.

TRE OLIKA STORLEKAR

Unity interiörsbelysning är designad för att passa alla fordon som är i behov av innerbelysning och kommer i tre olika storlekar – 281 mm, 505 mm, 953 mm. Välj den storlek som passar ditt fordon bäst. Du får också 420, 835 eller 1630 faktiska lumen beroende på vilken storlek du väljer.

TVÅ MONTERINGSALTERNATIV – CLIPS OCH SKRUVAR

Lätt att montera med två olika monteringsalternativ, clips och skruvar. Ingår tillsammans med 2,5 m kabel.

VÅRA PRODUKTER

Vi på Strands erbjuder fordonsbelysning av högsta kvalitet som alltid kommer med minst tre års garanti. Vi strävar alltid efter högkvalitativa produkter och vi kvalitetssäkrar varje produkt för att säkerställa att de uppfyller våra högt ställda krav.