Passion Design Quality
SEK /

Unity Under glow

a statement of style

Uttryck din unika stil med Unity Under Glow. Skräddarsydd för att ge ditt fordon en oemotståndlig personlighet och lyfta din körupplevelse till oanade höjder.

Låt din personlighet lysa igenom med Unity Under Glow’s fängslande amber & red glow. Unity Under Glow förvandlar inte bara utseendet under ditt fordon till något extraordinärt utan låter också din unika stil få ta plats på vägen.

Den mångsidiga multivolt-funktionen säkerställer kompatibilitet med ett brett utbud av fordon, från bilar och lastbilar till släpvagnar, traktorer, bygg- och jordbruksmaskiner. Den insektsresistenta orangea färgen gör den också idealisk för husvagnar och husbilar.

  • Amber underglow
  • Två storlekar
  • TVÅ MONTERINGSALTERNATIV – CLIPS OCH SKRUVAR (BÅDA INGÅR)

UNITY AMBER UNDER GLOW

Art nr. 809269 (281 mm), 809270 (505 mm)

Unity Under Glow finns i två storlekar, 281 mm och 505 mm, med imponerande ljusstyrkor på 310 eller 620 faktiska lumen beroende på storlek. Välj den perfekta storleken för ditt fordon och förbered dig på att bli imponerad av Unity Under Glow – en revolution inom stil och personlighet.

AMBER UNDERGLOW

Förvandla din färd till ett statement med amber underglow. Montera Unity Under Glow under ditt fordon och låt den bli en förlängning av din individuella stil och personlighet.

TVÅ STORLEKAR

Unity Under Glow finns i två storlekar, 281 mm och 505 mm, och passar alla fordon. Välj den som passar dig bäst och förbered dig på att bli imponerad av Unity Under Glow.

TVÅ MONTERINGSALTERNATIV – CLIPS OCH SKRUVAR (BÅDA INGÅR)

Unity Under Glow ger dig två enkla monteringsalternativ, clips eller skruvar (båda ingår) och en 2 meter lång kabel. Vilket ger dig friheten att installera Unity Under Glow på det sätt som passar dig bäst.

Designad med hållbarhet i åtanke är Unity Under Glow tillverkad av robust aluminium och en hållbar PC (polykarbonat) lins. Konstruerad för att klara extrema temperatur från -35°C – till +45°C och vattentät enligt IP67-standard, vilket säkerställer topprestanda i alla väderförhållanden. Installationen är enkel med den 2 meter långa kabeln, och du kan flexibelt välja själv mellan clips och skruvar för en säker passform.

  • Red underglow
  • Tre storlekar
  • TVÅ MONTERINGSALTERNATIV – CLIPS OCH SKRUVAR (BÅDA INGÅR)

UNITY RED UNDER GLOW

Art nr. 809227 (281 mm), 809228 (505 mm), 809229 (953 mm)

Unity Under Glow finns i tre storlekar, 281 mm, 505 mm och 953 mm med imponerande ljusstyrkor på 165, 280 eller 400 faktiska lumen beroende på storlek. Välj den perfekta storleken för ditt fordon och förbered dig på att bli imponerad av Unity Under Glow – en revolution inom stil och personlighet.

RED UNDERGLOW

Förvandla din färd till ett statement med red underglow. Montera Unity Under Glow under ditt fordon och låt den bli en förlängning av din individuella stil och personlighet.

TRE STORLEKAR

Unity Under Glow finns i tre storlekar, 281 mm, 505 mm och 953 mm, och passar alla fordon. Välj den som passar dig bäst och förbered dig på att bli imponerad av Unity Under Glow.

TVÅ MONTERINGSALTERNATIV – CLIPS OCH SKRUVAR (BÅDA INGÅR)

Unity Under Glow ger dig två enkla monteringsalternativ, clips eller skruvar (båda ingår) och en 2 meter lång kabel. Vilket ger dig friheten att installera Unity Under Glow på det sätt som passar dig bäst.