Passion Design Quality
SEK /

Unity ultra flat

THE SMALLEST WORK LIGHT

Kan det här vara världens minsta arbetsljus? Unity Ultra Flat arbetsljus passar var du än vill ha det och på alla fordon. Med en yta bara något större än ett kreditkort så producerar det en ljusstyrka på 1370 lm och en färgtemperatur 6000 K.

Den unika designen och funktionen på Unity Ultra Flat arbetsljus gör det till ett spännande tillskott till vilket fordon som helst. Det är slimmat, platt och kraftfullt, och kan monteras i många positioner. Det passar perfekt som backljus, då ett standardbackljus bara lyser upp ett litet område bakom fordonet. Med hjälp av Unity Ultra Flat kommer du faktiskt att se var du backar, även under mycket mörka förhållanden. Lampans tjocklek är jämförbar med en genomsnittlig smartphone, och gör att den passar även där det är ont om plats.

Låt inte den lilla storleken lura dig. Unity Ultra Flat arbetsljus är laddat med 1370 faktiska lumen och 6000 kelvin, och den breda ljusbilden når 1 lux @ 32 meter. Du kan vara säker på att du får maximal ljusstyrka där den verkligen behövs. Det är också ett bra alternativ för elektriska fordon då strömförbrukningen ligger på endast 22 watt, jämförbart med en blinkers.

Den slimmade (90x40x22,4 mm exkl. fäste) lampan är lätt att installera. 500 mm kabel och fästen på kort- och långsida gör den mångsidig och lätt att placera. Gummiytan på fästena ser till att skydda lacken på ditt fordon. Material med hög kvalitet och hållbarhet säkerställer att Unity Ultra Flat arbetsljus har en lång livslängd även monterat i utsatta positioner.

  • DET MINSTA ARBETSLJUSET
  • SPECIALLACK OCH 3 ÅRS GARANTI
  • UNIK DESIGN MED KRAFTFULL LJUSBILD

Förutom att vara tillverkat av starkt aluminium och okrossbar polykarbonat, har huset en speciallack för att skydda det mot salt och smuts. Det gör Unity Ultra Flat arbetsljus till ett perfekt alternativ för skandinaviska vägar eller andra platser där det utsätts för hårt slitage. Som med alla produkter från Strands Lighting Division så levereras den med 3 års funktionsgaranti.

Unity ultra flat arbetsljus LED

Art nr. 800552

DET MINSTA ARBETSLJUSET

Det här otroliga arbetsljuset passar alla fordon och har många användningsområden. Unity Ultra Flat arbetsljus har en yta bara något större än ett kreditkort (90x40x22,4 mm exkl. fäste). Den slimmade designen har en tjocklek jämförbar med en genomsnittlig smartphone, vilket gör den lätt att installera även på svåråtkomliga platser. Den har fästen både på längden och bredden och de har en gummiyta som skyddar ytan på fordonet vid montering.

SPECIALLACK OCH 3 ÅRS GARANTI

Det här arbetsljuset är otroligt hållbart och tillverkat av tåligt aluminium och okrossbar polykarbonat. Det har IP-klass IP68/IP69K och huset är lackat i en speciallack som ger extra skydd mot salt och smuts. Vilket gör det till ett utmärkt val för skandinaviska vägar eller andra platser där det utsätts för hårt slitage. Som med alla produkter från Strands Lighting Division så levereras Unity Ultra Flat arbetsljus med 3 års funktionsgaranti.

UNIK DESIGN MED KRAFTFULL LJUSBILD

Unity Ultra Flat arbetsljus är en perfekt balans mellan superb design och kraftfull teknik. Den är laddad med otroliga 1370 lumen och 6000 kelvin, och den breda ljusbilden har en räckvidd på 1 lux @ 32 m. Strömförbrukningen är bara 22 watt, som en genomsnittlig blinkers, vilket gör den till ett bra alternativ även för elfordon. Den lilla storleken och höga hållbarheten gör den perfekt som ett extra backljus, för att lysa upp ett större område bakom fordonet.