Passion Design Quality

Torpedo Silver arrow / Black bullet

What the chrome?

Maxa din stil med kompromisslös kvalitet. Den nya torpedlampan från IZE LED-familjen sätter en ny standard för ditt individuella uttryck. Den strömlinjeformade designen kompletterar varje fordon med en unik och iögonfallande estetik. Två kromade varianter gör den till ett perfekt val för alla fordon. Välj mellan den djupa mörka kromen hos Black Bullet, eller den klassiskt silverblänkande kromen hos Silver Arrow.

IZE LED-serien från Strands Lighting Division har fått en ny medlem. Den nya torpedlampan är en unik produkt för den passionerade föraren, där varje detalj är designad för optimal funktion och känsla. Från det strömlinjeformade huset till den mörka linsen, det dubbla positionsljuset och varningsljuset. Den här uppdaterade klassikern kommer i två kromade varianter som smälter samma perfekt med den mörka linsen. Torpedlampan kommer höja stilen på din lastbil till nya höjder från alla vinklar.

Välj mellan vitt eller orange positionsljus och använd varningsljuset för extra effekt. Med 3 års funktionsgaranti och IP69K märkning kan du vara säker på att torpedlampan gör sitt jobb under alla omständigheter, året runt. Huset i tålig ABS-plast gör lampan resistent mot kemikalier, extrema temperaturer och vatten. Den mörka polykarbonatlinsen är okrossbar och klarar av hårt slitage.

  • Två intensivt kromade varianter
  • Perfekt passform och effektfull design
  • Dubbla positionsljus och varningsljus
  • Överlägsen kvalitet och lätt installation

Den innovativa och starka kromade designen gör torpedlampan till ett självklart val för dig som vill ha en stil som sticker ut på vägarna. Oavsett vilken variant du väljer så tar lampan en klassisk old school-look och transporterar den in i framtiden. Den mörka hypnotiska kromen hos Black Bullet speglar kraften i din passion, och den klassiskt kromade Silver Arrow är en tveklös reflektion av självförtroende och driv. Oöverträffad kvalitet och design låter dig leva din passion varje mil på vägen.

BLACK BULLET TORPEDO LIGHT

Art nr. 850426

SILVER ARROW TORPEDO LIGHT

Art nr. 850427

Två intensivt kromade varianter

WHAT THE CHROME? Black Bullets mörka krom kommer smälta in med och förstärka färgerna på din lastbil, och den spegelblanka kromen hos Silver Arrow är ett klassiskt val för en kompromisslös look. Den mörka linsen kompletterar det hypnotiskt kromade huset, och tillsammans skapar de ett träffande och effektfullt uttryck för din passion.

Perfekt passform och effektfull design

Orädd och kompromisslös. Torpedlampans strömlinjeformade design passar alla lastbilar och skapar ett uppseendeväckande uttryck från alla vinklar.

Dubbla positionsljus och varningsljus

Välj mellan vitt eller orange positionsljus, och kombinera det med varningsljuset för extra effekt. Låt torpedlampan lysa upp passionen för ditt arbete och din stil.

Överlägsen kvalitet och lätt installation

Torpedlampan är EMC-godkänd enligt ECE R10 och märkt IP69K. Lampan är tillverkad av tålig ABS-plast och okrossbar polykarbonat, och den 3-åriga funktionsgarantin ser till att du får en produkt du kan lita på. Det standardiserade hålmönstret för skruvarna gör installationen enkel och flexibel, och den medföljande EVA-stoppningen skyddar ytan på ditt fordon.