Passion Design Quality
SEK /

Siberia

WELCOME TO THE FUTURE

Välkommen till framtiden. Det här är Siberia. Innovativ belysning från Strands Lighting Division. Att tänja på gränserna och omdefiniera vad ljus kan göra med den banbrytande designen i kombination med revolutionerande funktioner. Det flerfärgade positionsljuset kännetecknar alla medlemmar av Siberia. Siberia är för dig som vill boosta din passion, ditt fordon och din körupplevelse. Skapad för dig som letar efter det senaste både när det kommer till prestanda, funktion, och design.

SIBERIA Next level

Siberia Next Level omdefinierar vad ett arbetsljus åstadkomma. Ett arbetsljus, skapad för att ge samma ljus som 4-15 standard 2000 lumen LED arbetsljus vilket förenklar ditt arbete avsevärt. Med ett arbetsljus, en installation och en garanti skapar Next Level en ny era för arbetsljus. Siberia Next Levels ljusbild är extremt lång, stark och bred. Men skapar också ett mjukt och dynamiskt ljus vilket ger dig bättre synlighet och tröttar samtidigt inte ut dina ögon. Helt enkelt laddad med alla funktioner du behöver, i en enda lampa.

 • ETT ARBETSLJUS ERSÄTTER FLERA
 • TRIPPEL-POSITIONSLJUS
 • NÄSTA NIVÅ AV ARBETSLJUS

Art. nr. 809220 , 809223

SIBERIA NEXT LEVEL ARBETSLJUS LED

SIBERIA OUTLAW LED BAR

Om vi innan pratade om en banbrytande design i kombination med revolutionerande funktioner, tänjer Siberia Outlaw på gränserna och omdefinierar hur starkt en LED-ramp kan lysa. Siberia Outlaw är nämligen världens starkaste LED-ramp med 1 lux på 1466 meter. Matad med teknik, kunskap och utveckling i världsklass.

Art. nr. 809167 – 809168

VÄRLDENS STARKASTE LED-RAMP

Siberia Outlaw är nämligen världens starkaste LED-ramp med 1 lux på 1220 meter eller 1466 meter beroende på LED-rampens storlek. Fulladdad med attityd och passion.

UNIKT VAL AV KOMPONENTER

Med Siberia Outlaw kommer ett kraftpaket matad med teknik, kunskap och utveckling i världsklass. Formad av den bästa reflektordesignen, dioderna och kretskorten. Med extrema komponenter för att skapa extremt mycket ljus.

SIBERIA-DESIGN MED DET LILLA EXTRA

I typisk Siberiadesign med no edge-lins och ett karaktäristiskt positionsljus som åstadkommer uppmärksamhet hos dina medtrafikanter.

 • VÄRLDENS STARKASTE LED-RAMP
 • UNIKT VAL AV KOMPONENTER
 • EN INVESTERING FÖR SÄKERHETEN

Art. nr. 809167 – 809168

SIBERIA OUTLAW 22″ LED BAR

SIBERIA TAIL LIGHT

Med Siberia Tail light får du alla dina belysningsbehov uppfyllda i en LED-ramp. En produkt med fyra funktioner – där varje funktion är lika viktig. De fyra funktionerna är blinker, backljus med 1900 lumen, rött positionsljus godkänt som bakljus och bromsljus i en djup, mörkröd look som får dig att sticka ut, både dag och natt. Varje funktion är E-godkänd och kommer med Strands Lighting Divisions 3-åriga funktionsgaranti.

Art. nr. 809226

EN LED-RAMP – FYRA FUNKTIONER

Få alla dina belysningsbehov uppfyllda med Siberia Tail light. En LED-ramp med fyra funktioner, allt i en produkt – backljus med 1900 lumen, blinker, rött positionsljus godkänt som bakljus och bromsljus i en mörkröd färg som gör att du sticker ut, både dag och natt.

VÄRLDSUNIK DESIGN

Siberia Tail light är en helt unik produkt på marknaden. Designad för proffs och skapad av vår passion för produktutveckling. Den unika designen skapar stora möjligheter att montera produkten för olika ändamål.

E-GODKÄND

Vi garanterar alltid synlighet, säkerhet och långvarig produkthållbarhet. Varje funktion är E-godkänd.

 • EN LED-RAMP – FYRA FUNKTIONER
 • VÄRLDSUNIK DESIGN
 • E-GODKÄND OCH 3-ÅRS FUNKTIONSGARANTI

Art. nr. 809226

SIBERIA Tail light 12″ LED

SIBERIA DRH

Siberia DRH 22” är en E-godkänd, dubbelradig LED-ramp med inbyggd värmelins. Skapad för att ge dig maximal sikt oavsett väder och väglag. Funktionen är automatisk, startar vid 5°C och håller snö och is borta från linsen – helt utan manuell hantering av föraren. Siberia DRH är utvecklad för det hårda kalla klimatet. LED-rampens exklusiva kostym ger ett oslagbart helhetsintryck. Varje litet element är skapat för att få fram bästa möjliga prestanda oavsett väderförhållanden.

Art. nr. 809178

 • AUTOMATISK VÄRMELINS
 • DUO POSITIONSLJUS
 • E-GODKÄND

Art. nr. 809178

SIBERIA DRH 22” LED BAR

SIBERIA LOW RIDER

Idén med Siberia Low Rider är att ge dig en helt ny typ av LED-ramp i en klassisk Siberia-design i två storlekar. Välj mellan 10” och 30”. Du får fyra funktioner – ett varningsljus och trippelpositionsljus i en LED-ramp. Produkten är för dig som vill sticka ut från mängden med en superslimmad design, skapad för att bokstavligen passa överallt på fordonet. Höjden på endast 3 cm och djupet på 5 cm gör den till den i särklass mest slimmade LED-rampen i produktsortimentet.

Art. nr. 809250, 809252

SUPER-SLIM DESIGN

Höjden på endast 3 cm och djupet på 5 cm gör den till den i särklass mest slimmade LED-rampen i produktsortimentet.

VARNINGSLJUS OCH TRIPPELT POSITIONSLJUS

En helt ny typ av LED-ramp med fyra E-godkända funktioner i en enda produkt. Varningsljus, perfekt för europeiska vägar och det mest avancerade trippelpositionsljuset hittills i Siberia-familjen med ett unikt sken. Välj mellan vitt, orange eller rött ljus.

E-GODKÄND

De fyra funktionerna – varningsljus och trippelpositionsljus i vitt, orange och rött ljus är fullt E-godkända och kan monteras i olika positioner på fordonet beroende på vilket ljus du vill använda.

 • SUPER-SLIM DESIGN
 • VARNINGSLJUS OCH TRIPPELPOSITIONSLJUS
 • E-GODKÄND OCH 3-ÅRS FUNKTIONSGARANTI

Art. nr. 809250

SIBERIA LOW RIDER 10″

SIBERIA OUTLAW UDX

Ingenting går upp emot den ultimata körupplevelsen. Strands Lighting Division presenterar Siberia Outlaw UDX i storlekarna 8” och 22” som tänjer på gränserna för att ge dig en revolutionerande ljusupplevelse du aldrig sett tidigare. Siberia Outlaw UDX sticker ut från mängden genom att ge föraren valmöjligheten att byta mellan två körlägen – Xperience-läget och E-godkända läget. Föraren aktiverar Xperience-läget genom att tända helljuset i två sekunder och sedan blinka tre gånger.

Art. nr. 809161, 809164

 • DEN ULTIMATA KÖRUPPLEVELSEN
 • 22 900 FAKTISKA LUMEN
 • HÖGKVALITATIVA KOMPONENTER

Art. nr. 809161, 809164

SIBERIA OUTLAW UDX LED BAR

SIBERIA MO

En lampa. Flera val. Siberia MO levererar ett nytt bakljus till Siberia-familjen med fyra E-godkända funktioner. Den perfekta belysningslösningen i en lampa med revolutionerande monteringsmöjligheter. Siberia MO kommer i två modeller och levererar alla funktioner du vill ha i ett bakljus, där varje funktion är lika viktig.

Art. nr. 809224-809225

EN LAMPA, FLERA VAL

Siberia MO kommer i två versioner och levererar alla funktioner du vill ha, där varje funktion är lika viktig. Denna modell har en blinkerfunktion, bromsljus, backljus och rött positionsljus godkänt som bakljus. Den andra modellen (art. nr 809225) har samma funktioner. Men blinkerfunktionen ersätts med ett varningsljus.

REVOLUTIONERANDE MONTERINGSMÖJLIGHETER

De fyra funktionerna gör att du kan montera Siberia MO för olika ändamål och monteringsmöjligheterna är revolutionerande. Montera antingen genom en infälld montering, vilket ger ett sömlöst och stilrent montage. Eller montera Siberia MO med vinkelfästet som finns på baksidan av lampan. Vinkelfästet kan justeras i 180 grader och gör det möjligt att montera Siberia MO i den vinkel som passar ditt fordon bäst.

FULLT E-GODKÄND

Vi garanterar alltid synlighet, säkerhet och långvarig produkthållbarhet. Alla funktioner är E-godkända och kommer med Strands Lighting Divisions marknadsledande treåriga funktionsgaranti.

 • EN LAMPA – FLERA VAL
 • REVOLUTIONERANDE MONTERINGSMÖJLIGHETER
 • FULLT E-GODKÄND

Art. nr. 809224-809225

SIBERIA MULTIPLE OPTIONS BAKLJUS LED

SIBERIA DRT

Siberia DRT är ett bakljus med fem E-godkända funktioner – rött positionsljus, bromsljus, blinkers, varningsljus och backljus med två lägen. Ett E-godkänt läge samt ett unikt boost-läge. Redo för dig att boosta din passion. Ett bakljus på väg att förändra marknaden med unika funktioner.

Art. nr. 809222

EN LED-RAMP, FEM FUNKTIONER

Få alla dina belysningsbehov uppfyllda med Siberia DRT. Dyra funktioner i en produkt – rött positionsljus, bromsljus, blinkers, varningsljus och backljus med boostfunktion.

KRAFTFULLT VARNINGSLJUS

Siberia DRT kommer med ett kraftfullt varningsljus som fångar vår uppmärksamhet som inget annat. Dess effektivitet är en symbol för säkerhet och skydd. Designad för att klara av alla hinder oavsett situation eller väder.

BACKLJUS MED BOOST-FUNKTION

Backljusfunktionen kommer med två lägen, ett E-godkänt läge samt ett unikt boost-läge. Redo för dig att boosta din passion.produkthållbarhet. Alla funktioner är E-godkända och kommer med Strands Lighting Divisions marknadsledande treåriga funktionsgaranti.

FULLT E-GODKÄND

Vi garanterar alltid synlighet, säkerhet och långvarig produkthållbarhet. Varje funktion är E-godkänd och kommer med Strands Lighting Divisions treåriga funktionsgaranti.

 • EN LED-RAMP, FEM FUNKTIONER
 • KRAFTFULLT VARNINGSLJUS
 • BACKLJUS MED BOOST-FUNKTION

Art. nr. 809224-809225

SIBERIA DRT BAKLJUS 12″ LED

VÅRA PRODUKTER

Vi på Strands erbjuder fordonsbelysning av högsta kvalitet som alltid kommer med minst tre års garanti. Vi strävar alltid efter högkvalitativa produkter och vi kvalitetssäkrar varje produkt för att säkerställa att de uppfyller våra högt ställda krav.