Passion Design Quality
SEK /

Siberia skylord

MAKE A STATEMENT

Siberia Skylord är ett sant mästerverk inom teknik och design. Byggd för att klara av även de mest utmanande förhållandena. Redo att sticka ut från mängden och fånga uppmärksamheten från alla som ser den.

En av de unika egenskaperna hos Skylord är dess mystiska aura. Den exklusiva och slimmade designen gör att den passar alla fordon och förhöjer ditt fordons utseende. Ljuset är otroligt kraftfullt, nästan som att det inte är av denna värld. Vilket skapar en fantastisk effekt som gör föraren nyfiken och vill ha mer.

  • Xperience-läge
  • Ett mästerverk i design
  • Vibrations- och stötsäker
  • Speciellt skydd för tuffa förhållanden

Siberia skylord

Art.nr. 270947 (7″), 270948 (9″)

Xperience-läge

Skylord är otroligt kraftfull och kan lysa upp även de mörkaste vägarna. Ljusbilden maximerar både längd och bredd. Välj mellan ett E-godkänt läge och ett Xperience-läge, med en fantastisk sikt på 768 meter.

Ett mästerverk i design

En av de unika egenskaperna hos Skylord är dess mystiska aura med en modern och slimmad design. Siberias duo positionsljus ger dig också en enastående ljus- och designeffekt, perfekt placerad i en cirkel runt lysdioderna. Redo att sticka ut från mängden och fånga uppmärksamheten från alla som ser den.

Vibrations- och stötsäker

Det som skiljer Skylord från andra extraljus är dess hållbarhet. Skylord har ett förstärkt skydd för att motstå vibrationer och stötar. Den kommer även med CISPR25 klass 3 för att ge dig ett utmärkt EMC-skydd.

Speciellt skydd för tuffa förhållanden

Skylord är byggd för att klara även de tuffaste förhållanden, oavsett om du kör i ösregn eller i tuff terräng. Du får ett speciellt skydd för yttre påverkan som salt och smuts.

MAKE A STATEMENT

Siberia Skylord White är extraljuset ditt fordon har väntat på. Det första helvita extraljuset i Siberia-familjen med vita materialval och komponenter. Redo att sticka ut från mängden och fånga uppmärksamheten från alla som ser den.

Siberia Skylord White kommer med en ny era. Ett måste för alla som ta sin belysning till nästa nivå. Den vita designen är det perfekta valet för dagens fordon, eftersom de flesta kommersiella fordon är vita. Den vita designen förhöjer också utseendet och ger ditt fordon ett skräddarsytt utseende. Vilket skapar en lyxig och iögonfallande look till ditt fordon.

  • Xperience-läge
  • VIBRATIONS- OCH STÖTSÄKER
  • SPECIELLT SKYDD FÖR TUFFA FÖRHÅLLANDEN
  • Vit design

Siberia skylord white 9″

Art nr. 270949

XPERIENCE-LÄGE

Siberia Skylord White är otroligt kraftfull och kan lysa upp även de mörkaste vägarna. Ljusbilden maximerar både längd och bredd. Välj mellan ett E-godkänt läge och ett Xperience-läge, med en fantastisk sikt på 788 meter.

VIBRATIONS- OCH STÖTSÄKER

Det som skiljer Siberia Skylord White från andra extraljus är dess hållbarhet. Skylord har ett förstärkt skydd för att motstå vibrationer och stötar. Den kommer även med CISPR25 klass 3 för att ge dig ett utmärkt EMC-skydd.

Vit design

Ögonblicket ni alla har väntat på. Det första helvita extraljuset med vita materialval och komponenter i Siberia-familjen. Den vita designen är det perfekta valet för dagens fordon, eftersom de flesta kommersiella fordon är vita. Den vita designen förhöjer utseendet och ger ditt fordon ett skräddarsytt utseende.

SPECIELLT SKYDD FÖR TUFFA FÖRHÅLLANDEN

Siberia Skylord White är byggd för att klara av även de tuffaste förhållanden, oavsett om du kör i ösregn eller i tuff terräng. Du får ett speciellt skydd för yttre påverkan som salt och smuts.