Passion Design Quality
SEK /

President 2.0

LASTING BRILLIANCE IN ALL ELEMENTS

Det är mer än en uppgradering – det är ett maktskifte. Den nya Presidenten övervinner mörkret och står obesegrad i alla element. Konstruerad för att leda med kvalitet, hållbarhet och oöverträffad tillförlitlighet.

När jobbet kräver en exceptionell ljusbild och uthållighet, kliver President arbetsljus in med banbrytande linsteknologi och levererar imponerande 3210 eller 6320 faktiska lumen och en färgtemperatur på 5700 Kelvin. Den breda ljusbilden utrotar skuggor och trötta ögon, och agerar som din vägledande kraft för att säkerställa att varje jobb görs med klarhet och perfektion.

President finns i fem modeller och erbjuder imponerande flexibilitet. Perfekt för alla typer av fordon och ger en kraftfull och pålitlig ljusbild i många situationer. Håll stilen med standardmodellerna eller stick ut med de iögonfallande positionsljusen i orange eller rött. Allt för att skapa den optimala looken för ditt fordon. President finns även som E-godkänt backljus.

President banar vägen för hållbarhet. Det är inte bara en arbetslampa för idag, det är en investering för imorgon. Tillverkad i Europa, ADR-godkänd, IP6K9K, och tillverkad av hållbara material av högsta kvalitet, gör att President inte bara minskar miljöpåverkan. Det garanterar även oföränderlig prestanda genom åren. Lacken som använts är ursprungligen utvecklad för användning på oljeriggar och är otroligt slitstark.

Art nr. 908536-908538

Art nr. 908539

  • EN BRED OCH KRAFTFULL LJUSBILD
  • SEXÅRIG FUNKTIONSGARANTI
  • HÖGSTA KVALITET OCH HÅLLBARHET

På tal om oföränderlig prestanda, kan President skryta med en sexårig funktionsgaranti. Det är inte bare ett löfte. Det är ett bevis på att President konsekvent levererar överlägsen prestanda även under de mest krävande förhållanden och står obesegrad i alla element.

PRESIDENT 2.0 ARBETSLJUS 25W LED

Art nr. 908536

PRESIDENT 2.0 ARBETSLJUS 25W LED POSITIONSLJUS ORANGE

Art nr. 908537

PRESIDENT 2.0 ARBETSLJUS 25W LED POSITIONSLJUS RÖD

Art nr. 908538

PRESIDENT 2.0 ARBETSLJUS 51W LED

Art nr. 908539

Art nr. 908536-908538

Art nr. 908539

EN BRED OCH KRAFTFULL LJUSBILD

När jobbet kräver mer än bara ljus, kliver President in med banbrytande lins-teknologi och levererar imponerande 3210 eller 6320 faktiska lumen. Den breda ljusbilden utrotar skuggor och trötta ögon, och agerar som din vägledande kraft för att säkerställa att varje jobb görs med klarhet och perfektion.

SEXÅRIG FUNKTIONSGARANTI

President stoltserar med en sexårig funktionsgaranti. Det är inte bare ett löfte. Det är ett bevis på Presidents förmåga att konsekvent levererar överlägsen prestanda även under de mest krävande förhållandena. Som en ostoppbar ledare ser den till att din arbetsyta förblir väl upplyst i många år framöver.

HÖGSTA KVALITET OCH HÅLLBARHET

President banar vägen för hållbarhet. Det är inte bara en arbetslampa, det är en investering för morgondagen. Tillverkad i Europa, ADR-godkänd, IP6K9K, och byggd av hållbara material av högsta kvalitet, gör att President inte bara minskar miljöpåverkan utan garanterar också oföränderlig prestanda över åren.