Passion Design Quality

Nuuk E-line / E-line duo

NUUK E-LINE

Revolutionera din mörkerkörning med världens första LED-ramp, sömlöst integrerad i nummerskyltsfästet. Med enkel installation och minimal påverkan på bilen blir Nuuk E-line en game-changer för alla bilägare.

Nuuk E-line passar alla och erbjuder en ljusare, säkrare och tryggare mörkerkörning. LED-rampen är sömlöst integrerad i nummerskyltsfästet, där dess lätt böjda design enkelt smälter samman med din bil och blir den perfekta partnern till ditt helljus

Med Nuuk E-line får du ett enastående ljus på över 400 meter, en behaglig och varm ljustemperatur på 5000 Kelvin och med sina 7800 faktiska lumen skapar Nuuk E-line en optimerad ljusbild. Vilket inte bara garanterar klar sikt framåt utan möjliggör också tidig upptäckt av hinder och vilt, vilket gör din mörkerkörning enkel och trygg.

Säg adjö till kabel- och reläkrångel; din Nuuk E-line kommer förinstallerad och erbjuder dig en smidig och kostnadseffektiv uppgradering utan någon påverkan på fordonet. Den lätt böjda designen och de justerbara skruvarna säkerställer en smidig integration på de flesta bilar med en nummerskylt i EU-standard (520×110 mm).

Anslut LED-rampen till batteriet och sedan direkt till helljussignalen och du är redo att köra. Skulle din bil ha ett Canbus-system för ljuset kopplar du din Nuuk E-line till ett Canbus interface likt XBB (art. nr. 270425)

  • SÄKRARE MÖRKERKÖRNING MED EN SIKT PÅ ÖVER 400 METER
  • LÅG STRÖMFÖRBRUKNING
  • INGEN PÅVERKAN PÅ FORDONET
  • BANBRYTANDE DESIGN

Om det skulle behövas, kan du enkelt återställa bilen till sitt ursprungliga skick, vilket gör Nuuk E-line ett utmärkt val för leasingbilar. Med endast 82 Watt i strömförbrukning och ett enkelt montage utan behov av att göra ingrepp i bilens front, är Nuuk E-line också perfekt för elfordon. Den kompromissar inte heller med räckvidden på en laddning.

Utforska de mörka vägarna tillsammans med Nuuk E-line. Redo att självsäkert guida dig genom mörkret och säkra varje steg på din resa.

NUUK E-LINE

Art nr. 809135

SÄKRARE MÖRKERKÖRNING MED EN SIKT PÅ ÖVER 400 METER

Upplev glädjen av säker mörkerkörning med Nuuk E-lines optimerade ljusbild som sträcker sig över 400 meter, har en varm ljustemperatur på 5000 Kelvin och imponerande 7800 faktiska lumen. Vilket inte bara garanterar klar sikt framåt utan möjliggör också tidig upptäckt av hinder och vilt, vilket gör din mörkerkörning enkel och trygg.

LÅG STRÖMFÖRBRUKNING

Nuuk E-line prioriterar energieffektivitet med en låg effektförbrukning på endast 82 watt. Du får en belysningslösning som inte bara förbättrar synligheten utan även minimerar miljöpåverkan genom effektiv energianvändning. Vilket passar utmärkt för dagens elbilar eller hybrider.

INGEN PÅVERKAN PÅ FORDONET

Säg adjö till kabel- och reläkrångel; din Nuuk E-line kommer förinstallerad och erbjuder dig en smidig och kostnadseffektiv uppgradering utan någon påverkan på fordonet. Den lätt böjda designen och de justerbara skruvarna säkerställer en smidig integration på de flesta bilar med en nummerskylt i EU-standard (520x110cm). Anslut LED-rampen till batteriet och sedan direkt till helljussignalen och du är redo att köra. Skulle din bil ha ett Canbus-system för ljuset kopplar du din Nuuk E-line till ett Canbus interface likt XBB (art. nr. 270425)

BANBRYTANDE DESIGN

LED-rampen är sömlöst integrerad i nummerskyltsfästet, där dess lätt böjda design enkelt smälter samman med din bil och blir den perfekta partnern till ditt helljus. Men Nuuk E-line imponerar inte bara visuellt; dess minimala inverkan på bilen gör den till ett diskret men kraftfullt tillskott på alla bilar. Du får inte bara en imponerade ljuskälla, utan också en smart och enkel lösning som tar din bilupplevelse till nästa nivå.

Nya Nuuk E-line Duo är en perfekt partner till ditt helljus. Den lätt böjda designen smälter samman perfekt med din bil och den sömlöst integrerade LED-rampen med två ljuskällor ger perfekt ljus där det behövs som bäst. LED-rampens tvådelade design är godkänd för användning på europeiska vägar enligt E-märkning ECE R149 och följer europeiska lagar för referenstal på fordonsbelysning.

LED-rampen på Nuuk E-line Duo levererar ett enastående ljus med en räckvidd på över 400 meter. 8793 faktiska lumen och ljustemperatur på 5000 kelvin skapar en optimal ljusbild för alla förare. Referenstalet på 2×20 gör den till ett perfekt balanserat tillskott på din bil. Den långa räckvidden möjliggör tidig upptäckt av hinder och vilt. Allt för att bidra till en ljusare, säkrare och tryggare mörkerkörning.

För att passa många olika fordon kommer Nuuk E-line Duo med förmonterat relä och kan monteras med låg eller ingen påverkan på ditt fordon. En lätt böjd design och justerbara skruvar gör att Nuuk E-line Duo integreras smidigt på de flesta bilar med nummerskylt i EU-standard (520x110mm). Nuuk E-line Duo ansluts lätt utan krångel med kablar och reläer; anslut LED-rampen till batteriet och helljussignalen och du är redo att köra. För bilar med Canbus-system så kopplas Nuuk E-line Duo till ett Canbus interface likt XBB (art. nr. 270425)

  • E-GODKÄND FÖR ECE R149 OCH 2X20 REFERENSTAL
  • SÄKRARE MÖRKERKÖRNING MED EN SIKT PÅ ÖVER 400 METER
  • LÅG STRÖMFÖRBRUKNING
  • INGEN PÅVERKAN PÅ FORDONET
  • BANBRYTANDE DESIGN

Vid behov återställs bilen enkelt till sitt ursprungliga skick, vilket gör Nuuk E-line Duo till ett utmärkt val för leasingbilar. Den enkla och ingreppsfria monteringen kombinerat med en låg strömförbrukning på endast 95 watt gör Nuuk E-line Duo till ett perfekt alternativ även för elfordon. Den okrossbara polykarbonatlinsen och det gjutna aluminiumhuset gör den till ett långlivat och pålitligt ljus med 3 års funktionsgaranti. Nuuk E-line Duo är testad under tuffa nordiska förhållanden för att klara både höga och låga temperaturer, vatten, salt och stenskott.

Utforska de mörka vägarna tillsammans med Nuuk E-line Duo. Redo att ta din bil till nästa nivå och självsäkert guida dig genom mörkret och säkra varje mil på din resa.

NUUK E-LINE DUO

Art nr. 809138

E-GODKÄND FÖR ECE R149 OCH 2X20 REFERENSTAL

Den kraftfulla tvådelade LED baren är godkänd för europeiska bestämmelser rörande fordonssäkerhet. Certifierad och E-godkänd med ECE R149 och ett referenstal på 2×20 gör Nuuk E-line Duo till ett utmärkt val för många olika fordon, och är redo att lysa upp din väg över hela kontinenten.

SÄKRARE MÖRKERKÖRNING MED EN SIKT PÅ ÖVER 400 METER

Upplev glädjen av säker mörkerkörning med Nuuk E-line Duos optimerade ljusbild som sträcker sig över 400 meter, har en varm ljustemperatur på 5000 Kelvin och imponerande 8793 faktiska lumen. Vilket inte bara garanterar klar sikt framåt utan möjliggör också tidig upptäckt av hinder och vilt, vilket gör din mörkerkörning enkel och trygg.

LÅG STRÖMFÖRBRUKNING

Nuuk E-line Duo prioriterar energieffektivitet med en låg effektförbrukning på endast 95 watt. Du får en belysningslösning som inte bara förbättrar synligheten utan även minimerar miljöpåverkan genom effektiv energianvändning. Vilket passar utmärkt för dagens elbilar eller hybrider.

INGEN PÅVERKAN PÅ FORDONET

Säg adjö till kabel- och reläkrångel; din Nuuk E-line Duo kommer förinstallerad och erbjuder dig en smidig och kostnadseffektiv uppgradering utan någon påverkan på fordonet. De justerbara skruvarna säkerställer en smidig integration på de flesta bilar med en nummerskylt i EU-standard (520x110cm). Skulle din bil ha ett Canbus-system för ljuset kopplar du din Nuuk E-line Duo till ett Canbus interface likt XBB (art. nr. 270425)

BANBRYTANDE DESIGN

LED-rampen är sömlöst integrerad i nummerskyltsfästet, där dess lätt böjda design enkelt smälter samman med din bil och blir den perfekta partnern till ditt helljus. Men Nuuk E-line Duo imponerar inte bara visuellt; dess minimala inverkan på bilen gör den till ett diskret men kraftfullt tillskott på alla typer av bilar. Du får inte bara en imponerade ljuskälla, utan också en smart och enkel lösning som tar din körupplevelse till nästa nivå.

Följ med oss när vår expert produktchef Thomas leder dig genom den sömlösa installationsprocessen av Nuuk E-line, den revolutionerande LED-baren designad för att förvandla din nattkörningsupplevelse!

INSTALLATIONSGUIDE:

1. Anslut LED-rampen till batteriet.

2. Anslut den direkt till helljussignalen.

3. För bilar med ett Canbus-system, använd ett Canbus-gränssnitt som XBB (Art.nr. 270425).

Utforska de mörka vägarna med självförtroende! Upptäck hur Nuuk E-line utan ansträngning guidar dig genom mörkret och ger en säker och elegant lösning för varje resa.