Passion Design Quality

LIGHT AND LOADED

Upptäck framtiden för din transportbil med ”Light and Loaded” – Strands Lighting Divisions revolutionerande lösning som förändrar spelreglerna för både lastning och synlighet på transportbilar.

”Light and Loaded” är ett banbrytande koncept som erbjuder två flexibla alternativ anpassade efter dina specifika behov. Välj mellan takräckessystemet Cruise Light C-rack, designat för ökad flexibilitet under lastning och modellanpassade blixtljusramper, designade för förbättrad sikt och trafiksäkerhet.

Båda alternativen är optimala för 95% av alla transportbilar i Europa och har genomgått stadskrockstester enligt SIS – ISO/PAS 11154, ISO 11154:2006, för att säkerställa hög pålitlighet och trygghet i alla situationer. Dessutom inkluderar dem Strands Lighting Divisions treåriga funktionsgaranti för extra trygghet.

Lämna kompromisserna bakom dig och förbättra din fordonsupplevelse med oss, med vetskapen om att du är både ”Light and Loaded”. Uppgradera ditt äventyr idag genom att klicka här.

Om du vill veta mer om konceptet ”Light and Loaded” eller diskutera vilket alternativ som passar dig bäst, tveka inte att kontakta oss på info@strands.se

Takräckessystemet Cruise Light C-rack

Takräckessystemet Cruise Light C-rack förenklar din lastningsupplevelse genom att erbjuda flexibilitet, enkelhet och säkerhet vid godstransport. Installationen är snabb och enkel med fix-points, vilket säkerställer en problemfri process utan påverkan på fordonet.

Dessutom är systemet kompatibelt med över 130 olika bilmodeller. Hemligheten ligger i systemets unika flexibilitet med höj- och sänkbara takräcken samt integrerade varningsljus, alla E-godkända enligt ECE R65 med plug-and-play montering.

 • KROCKTESTAD
 • OPTIMAL FÖR 95% AV ALLA TRANSPORTBILAR I EUROPA
 • TRE ÅRS FUNKTIONSGARANTI
 • INGEN PÅVERKAN PÅ FORDONET
 • JUSTERBARA TAKRÄCKEN
 • VARNINGSLJUS
 • PLUG-AND-PLAY

KROCKTESTAD

Cruise Light C-rack uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna och har genomgått stadskrockstester enligt SIS – ISO/PAS 11154, ISO 11154:2006, för att säkerställa hög pålitlighet och trygghet i alla situationer.

OPTIMAL FÖR 95% AV ALLA TRANSPORTBILAR I EUROPA

Cruise Light C-rack är designad för att passa perfekt på 95% av alla transportbilar i Europa.

INGEN PÅVERKAN PÅ FORDONET

Använd fix-points för enkel installation utan att påverka fordonet.

JUSTERBARA TAKRÄCKEN

Anpassa höjden på Cruise Light C-rack så att det passar perfekt med ditt tak.

VARNINGSLJUS

Förbättra säkerheten och synligheten under lastning med varningsljus på sidorna och undertill.

TRE ÅRS FUNKTIONSGARANTI

Cruise Light C-rack kommer med Strands Lighting Divisions unika tre års funktionsgaranti.

PLUG-AND-PLAY

Installera varningsljusen utan ansträngning med en plug-and-play uppsättning och koppla samman dem för synkroniserad användning.

Modellanpassade blixtljusramper

Det andra alternativet, modellanpassade blixtljusramper, är designade för att öka din synlighet och säkerhet. Ramperna är enkla att installera och passar perfekt på 95% av alla transportbilar i Europa. Du kan välja mellan Cruise Light och Monitum, båda med en problemfri ”plug-and-play”-installation.

Blixtljusramperna har en justerbar höjd och kan monteras säkert i fix-points, vilket säkerställer enkel installation utan att påverka fordonet. Dessutom kan du smidigt styra ramperna med en trådlös kontroll för optimal användarupplevelse.

 • KROCKTESTADE
 • OPTIMALA FÖR 95% AV ALLA TRANSPORTBILAR I EUROPA
 • TRE ÅRS FUNKTIONSGARANTI
 • ECE R65 KLASS 1 & 2
 • TRÅDLÖS KONTROLL

KROCKTESTADE

Blixtljusramperna uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna och har genomgått stadskrockstester enligt SIS – ISO/PAS 11154, ISO 11154:2006, för att säkerställa hög pålitlighet och trygghet i alla situationer.

OPTIMALA FÖR 95% AV ALLA TRANSPORTBILAR I EUROPA

Blixtljusramperna är modellanpassade för att passa perfekt på 95% av alla transportbilar i Europa.

TRE ÅRS FUNKTIONSGARANTI

Cruise Light och Monitum kommer med Strands Lighting Divisions unika tre års funktionsgaranti.

ECE R65 KLASS 1 & 2

Cruise Light är E-godkänd enligt ECE R65 klass 1 och 2 medan Monitum är E-godkänd enligt ECE R65 klass 2.

TRÅDLÖS KONTROLL

Använd Cruise Light och Monitums trådlösa kontroller för en bekväm och flexibel användarupplevelse.

CRUISE LIGHT

Cruise Light blixtljusramp är den idealiska lösningen om du letar efter en kombination av stil och funktionalitet. Med nio storlekar, från 30 cm till 180 cm, kan du anpassa din blixtljusramp efter din fordonstyp. Det som skiljer Cruise Light från mängden är dess 13 unika varningsljusmönster, vilket säkerställer att du är synlig i alla situationer.

Dessutom erbjuder Cruise Light en super slim design, vilket ger en elegant look på ditt fordon. Rampen är E-godkänd enligt ECE R65 i både klass 1 och 2, och med möjligheten till trådlös styrning får du en bekväm och flexibel användarupplevelse.

 • 9 STORLEKAR
 • 13 VARNINGSLJUSMÖNSTER
 • ECE-R65 KLASS 1 & KLASS 2
 • CRUISE LIGHT AMBER GLOW
 • TRÅDLÖS KONTROLL

Monitum

För de som letar efter en blixtljusramp utöver det vanliga är Monitum ett utmärkt val. Dess innovativa design och imponerande ljusstyrka gör den till ett av de mest eftertraktade alternativen på marknaden.

Monitum kommer i sju olika storlekar och är E-godkänd enligt ECE R65 klass 2. Den erbjuder elva olika varningsljusmönster, vilket säkerställer att ditt fordon kommer att sticka ut på vägen. Dessutom kan du enkelt och trådlöst styra rampen för en användarupplevelse som anpassar sig efter dina behov.

 • SJU STORLEKAR
 • 11 VARNINGSLJUSMÖNSTER
 • ECE-R65 KLASS 2
 • ULTRASLIM
 • TRÅDLÖS KONTROLL