Passion Design Quality

hi-lo

INNOVATION FOR EXTREME WEATHER

HI-LO är ett plogljus med inbyggd värmelins – designad för maximal synlighet och utvecklad för de mest krävande miljöerna. Modern design i kombination med högteknologiska funktioner gör HI-LO till det perfekta valet för maximal synlighet oavsett väder och väglag. Värmefunktionen är automatisk, startar vid 5°C och håller snö och is borta från linsen – helt utan hantering av föraren.

  • AUTOMATISK VÄRMELINS
  • BLINKER FRAM OCH BAK
  • FLERA SMARTA FUNKTIONER

Art. nr. 270716 – 270717

HI-LO PLOGLJUS LED

HI-LO
PLOGLJUS

HI-LO kommer i vänster och höger modell. Levereras med flera smarta funktioner, inklusive ett fantastiskt helljus, och halvljus, blinker och ett tilltalande duo positionsljus i orange och vitt som ger ytterligare en dimension till helhetsintrycket. Blinkersfunktionen syns även på lampans baksida, vilket gör det lättare för föraren att se när funktionen används. Perfekt för tyngre fordon som plogbilar, traktorer, lastare och andra maskiner. Särskilt användbart på plogbilar där plogbladet vanligtvis täcker den vanliga huvudstrålkastaren.

AUTOMATISK VÄRMELINS

Värmefunktionen är automatisk, startar vid 5°C och håller snö och is borta från linsen – helt utan hantering av föraren.

BLINKER FRAM OCH BAK

HI-LO har flera smarta funktioner, inklusive ett fantastiskt helljus, och halvljus, blinker och ett tilltalande duo positionsljus i orange och vitt som ger ytterligare en dimension till helhetsintrycket. Blinkersfunktionen syns även på lampans baksida, vilket gör det lättare för föraren att se när funktionen används.

FULLT E-GODKÄND

Lampan är helt E-godkänd och helljusets referensnummer är 17,5

VÅRA PRODUKTER

Vi på Strands erbjuder fordonsbelysning av högsta kvalitet som alltid kommer med minst tre års garanti. Vi strävar alltid efter högkvalitativa produkter och vi kvalitetssäkrar varje produkt för att säkerställa att de uppfyller våra högt ställda krav.