Passion Design Quality
SEK /

Freedom

MAXIMERA DIN PERSONLIGHET

Stick ut ur mängden med den exklusiva Freedom-serien. Vi talar om en ny, extraordinär design för att maximera din visuella och personliga upplevelse. Så mycket mer än standard. Så mycket mer du. Glöm det klassiska utseendet och gör dig redo för att visa upp din personlighet.

Freedom-serien är för dig som vill lämna standarden bakom dig och maximera din personlighet. För dig som vill skapa ditt eget uttryck och känna passion i varje detalj. Freedom-serien ger dig den frihet du behöver för att du ska kunna vara dig själv fullt ut.

Art. nr. 830401-830404

freedom Viking
POSITIONSLJUS och sidomarkering

EXKLUSIV DESIGN OCH LOGOTYP

Freedom Viking positionsljus kommer med en ny, exklusiv design och logotyp i form av en hjort. Freedom-serien ger dig möjlighet att skapa din egen, personliga logotyp. För dig som vill lämna standarden bakom dig och maximera din personlighet.

FULLT E-GODKÄND

Vi garanterar alltid synlighet, säkerhet och långvarig produkthållbarhet. Freedom positionsljus är fullt E-godkänd enligt ECE R148 och kommer med Strands Lighting Divisions marknadsledande treåriga funktionsgaranti.

MONTERAS ENKELT MED GUMMIARMAR

Du monterar enkelt positionsljuset med Strands Lighting Divisions gummiarmar (art.nr 800412–414) och den medföljande fem-meters kabeln.

  • Exklusiv DESIGN OCH LOGOTYP
  • FULLT E-GODKÄND
  • MONTERAS ENKELT MED GUMMIARMAR

Art. nr. 830401-830404

FREEDOM POSITION LJUS OCH SIDO MARKERINGAR LED

FREEDOM VIKING

Freedom Viking kommer i en enastående design för att maximera din visuella och personliga upplevelse. För dig som vill skapa ditt eget uttryck och känna passion i varje detalj.

Freedom Viking kommer med positionsljus, en sidomarkering och en sidomarkering med blinkers. De kommer med en yttre mörktonad lins och en inre rödfärgad, vitfärgad eller orange-färgad lins beroende på lampa. Kombinationen skapar ett exklusivt och mörkt intryck.

Linserna är tillverkade av okrossbar polykarbonat och positionsljuset är vattentät enligt IP68, och tål tuffa klimat enligt IP69K. Lamporna är enkla att montera med Strands Lighting Divisions gummiarmar (art.nr 800412-414) och den medföljande femmeterskabeln.

Kombinera Freedom-serien för att skapa ditt eget personliga uttryck på ditt fordon. Den perfekta lösningen för dig som vill ha friheten att välja själv.

ALTERNATIV 1
Minsta kvantitet för egen logotyp är 1000 st.
Det är möjligt att kombinera artiklarna 830401-830404 fritt.
Tex. 500 st 830401, 200 st 830402, 100 st 830403 och 200 st 830404.

ALTERNATIV 2
Minimum kvantitet 200 st. Det är möjligt att kombinera artiklarna 830401-830404 fritt. Tex. 100 st 830401, 50 st 830402, 50 st 830403.
Tillkommande uppstartskostnad för logotyp: 15 000 SEK

Kontakta oss för att ta reda på hur du maximerar din personlighet.

Art. nr. 900031-900034

FREEDOM GROUND-LINE
POSITION LJUS VIT, RÖD
SIDOMARKERINGAR Orange
BLINKERS ORANGE

MAXIMERA DIN PERSONLIGHET

Ground-line ger dig möjligheten att maximera din personlighet med din logotyp. Så mycket mer än standard, så mycket mer du. Kontakta oss för att ta reda på hur du kan njuta av friheten.

EXKLUSIV DESIGN

Ground-line är för dig som vill lämna standarden bakom dig. Du får en exklusiv och modern design som också ger ett unikt glow på marken. Redo att ge dig friheten att vara dig själv fullt ut.

BYGGD FÖR ATT HÅLLA

Ground-line är byggd av slitstarka material för att hålla i krävande miljöer. Dem är slagtåliga och UV-skyddade, samt vatten- och dammtäta, enligt IP6K9K. Ground-line ger dig synlighet, säkerhet och långvarig produkthållbarhet. Dem är fullt E-godkända enligt ECE R148 och ECE R150 och kommer med Strands Lighting Divisions marknadsledande treåriga funktionsgaranti.

  • MAXIMERA DIN PERSONLIGHET
  • EXKLUSIV DESIGN
  • BYGGD FÖR ATT HÅLLA

Ground-line

Ground-line ger dig den extraordinära touch du vill ha. Du får en exklusiv och modern design som också ger ett unikt glow på marken. Redo att njuta av friheten.

 Ground-line kommer med röda och vita positionsljus, en sidomarkering och en sidomarkering med blinkers. Dem är enkla att montera och passar alla fordon och släp oavsett om dem har 12V eller 24V.

Ground-line är byggd av hållbara material för att hålla i krävande miljöer. Dem är slagtåliga och UV-skyddade, samt vatten- och dammtäta, enligt IP6K9K. Ground-line ger dig synlighet, säkerhet och långvarig produkthållbarhet. Dem är fullt E-godkända enligt ECE R148 och ECE R150 och kommer med Strands Lighting Divisions marknadsledande treåriga funktionsgaranti.

Art. nr. 900001-900008

FREEDOM LIGHT GUIDE
VÄNTSER / HÖGER
SMALL, MEDIUM, LARGE, XL

MAXIMERA DIN PERSONLIGHET

Light Guide ger dig möjligheten att maximera din personlighet med din logotyp. Så mycket mer än standard, så mycket mer du. Kontakta oss för att ta reda på hur du kan njuta av friheten.

EXKLUSIV DESIGN

Light Guide är för dig som vill lämna standarden bakom dig. Du får en unik, mörk design med ett exklusivt utseende. Likt ingenting du har upplevt tidigare

BYGGD FÖR ATT HÅLLA

Gummiarmarna är byggda av slitstarka material för att hålla i krävande miljöer. Dem är slagtåliga, UV-skyddade, samt vatten-och dammtäta enligt IP6K9K. Lampornas linser är gjorda av polykarbonat, vilket gör dem i princip okrossbara. Light Guide ger dig synlighet, säkerhet och långvarig produkthållbarhet. Dem är fullt E-godkända enligt ECE R148 och kommer med Strands Lighting Divisions marknadsledande treåriga funktionsgaranti.

  • MAXIMERA DIN PERSONLIGHET
  • EXKLUSIV DESIGN
  • BYGGD FÖR ATT HÅLLA

Light guide

Light Guide är för dig som vill lämna standarden bakom dig. Du får en unik, mörk design med ett exklusivt utseende. Likt ingenting du har upplevt tidigare.

Light Guides gummiarmar har tre ljus i en – rött positionsljus bakåt, vitt framåt och sidomarkering åt sidan. Gummiarmarna kommer i fyra storlekar för både höger och vänster sida av fordonet. Välj mellan storlek small, medium, large eller XL.

Gummiarmarna är enkla att montera och kan monteras på alla typer av lastbilar eller släp, oavsett om de har 12V eller 24V. Dem är gjorda av slitstarka material för att hålla i krävande miljöer. Dem är slagtåliga och UV-skyddade, samt vatten- och dammtäta, enligt IP6K9K. Lampornas linser är också gjorda av polykarbonat, vilket gör dem i princip okrossbara.