Passion Design Quality

for9t is passion

Strands Lighting Division drivs av en passion att förbättra varje förares liv, varje dag, med produkter som präglas av innovation och kvalitet. I den nya FOR9T-familjen smälter funktionalitet och teknologi samman med en överraskande design. Positionsljusens unika form ger ett helt nytt utseende, med hypnotiska linjer som drar dig framåt och in i framtiden. Med det breda utbudet av FOR9T-produkter kan du skapa en komplett och stilren look för alla fordon. Natten är din.

Låt den överlägsna prestandan hos FOR9T Dragon Drive visa vägen. Med vitt och orange positionsljus kan du välja ditt glow och visa din passion. Lampans stilrena svarta design förstärker ytterligare formen och intensiteten på positionsljuset.

Art nr. 270968

 • GJORD FÖR NATTEN
 • HÖG PRESTANDA
 • NYTT UTSEENDE OCH NO-EDGE DESIGN
 • FÖR ALLA BEHOV

Den stora reflektor med FOR9T:s hexagonmönster säkerställer hög synlighet och ett kompromisslöst utseende. Dragon Drive är ett extraljus där varje detalj räknas: det lätta aluminiumhuset, högkvalitativa material och en stilren design. Tillsammans bildar de en oslagbar helhet. Ljusbilden är stark och har en lång räckvidd för att vägleda dig i mörkret. Låt inget hindra dig från att utforska natten.

Dragon drive extraljus LED

Art nr. 270968

GJORD FÖR NATTEN

Natten är din att utforska. I nya FOR9T Dragon Drive smälter funktionalitet och teknologi samman med en överraskande design. Formen på positionsljusen har ett helt nytt utseende och överlägsen prestanda: med hypnotiskt expanderande linjer dras du framåt och in i framtiden. Tack vare det breda utbudet av FOR9T-produkter kan du skapa en komplett look på alla fordon.

HÖG PRESTANDA

Dragon Drive är mycket mer än ett stilfullt tillskott till ditt fordon. Med sina 9300 lumen har den kraftfulla ljusbilden en räckvidd på 586 meter @ 1 lux. Färgtemperaturen på 6500 kelvin garanterar ett balanserat och klart ljus med hög synlighet.

NYTT UTSEENDE OCH NO-EDGE DESIGN

Det nya sättet att använda positionsljus kommer att överraska dig med ett unikt utseende. Visa din passion och välj mellan vitt eller orange positionsljus. Lampans stilrena svarta design och no-edge lins förstärker ytterligare formen och ljusets karaktär. Linsen sträcker sig över lampans sida och ger ett stilrent uttryck med ljusutgivning även åt sidan.

FÖR ALLA BEHOV

De hållbara materialen säkerställer en långlivad och korrosionsfri produkt. De minskar också lampans vikt, och kombinerat med DT-4 kontakten är FOR9T Dragon Drive ett perfekt val för alla fordon.

No-Glare arbetsljus låter dig arbeta säkert och fokuserat genom natten. Tack vare den revolutionerande nya linsen är ljusbilden uppdelad, starkare i den nedre delen av strålen och diffust längre upp.

No-Glare tekniken förhindrar att du bländas av starkt ljus under mörka förhållanden, eftersom den övre delen av ljusbilden är mjukare och mer dämpad. Där konventionella arbetsljus lyser i alla riktningar projicerar FOR9T No-Glare en fokuserad ljusbild exakt där du behöver den.

Art nr. 809259

Art nr. 809260

 • GJORD FÖR NATTEN
 • No-Glare funktion
 • Säker och bekväm arbetsmiljö
 • Iögonfallande detaljer och design

Med möjlighet att justera fästet i 180° har du kontrollen och kan skapa en optimal belysning. Låt inte mörkret stoppa dig. Natten tillhör dig

No-glare Arbetsljus LED

Art nr. 809259

Art nr. 809260

GJORD FÖR NATTEN

Låt dig inspireras; natten är din. Under varje timme på dagen finns Strands där för att ge dig en kraftfull och felfri belysning. Vi har lagt många års kunskap och erfarenhet på skapandet av FOR9T-serien. Den innovativa designen på positionsljuset är framtagen för att ge en look full av passion och personlighet.

No-Glare funktion

Linsens nya konfiguration gör att FOR9T No-Glare arbetsljus ger en exceptionell, användarvänlig ljusbild som förhindrar trötta ögon. Tack vare den strukturerade övre delen av linsen mjukas den övre delen av strålen upp medan den nedre behåller sin ljusstyrka. Resultatet är en stark belysning som inte bländar och samtidigt som den behåller fullt fokus på uppgiften framför dig. FOR9T No-Glare finns i två modeller, 31 eller 78 W.

Säker och bekväm arbetsmiljö

No-Glare funktionen ökar säkerheten både för dig och de omkring dig. Den delade ljusbilden förhindrar bländning och säkerställer att andra kan se dig och att du kan se andra, vilket avsevärt minskar risken för olyckor och missförstånd på arbetsplatsen.

Iögonfallande detaljer och design

Med de distinkta FOR9T-linjerna på positionsljusen får varje fordon en hypnotisk ny look. Välj mellan rött och orange positionsljus för att få stilen du vill ha. Låt de expanderande linjerna dra dig framåt och in i framtiden. Det omfattande utbudet av FOR9T-produkter gör att du kan skapa en komplett look för vilket fordon som helst.

FOR9T Scale skapar en ny look för hela ditt fordon med främre- och bakre positionsljus samt sidomarkör. De hypnotiska linjerna i positionsljusen förblir osynliga i den distinkta mörka linsen tills de aktiveras.

 • Skapad för natten
 • Iögonfallande detaljer
 • 10-40 V DC

FOR9T:s hexagonmönstrade lins är en perfekt bakgrund till det intensiva positionsljuset. Dess standardstorlek och kompatibilitet med 10-40 V DC gör det enkelt att byta ut din lastbils gamla positionsljus.

Scale positionsljus/sidomarkering LED

VIT POSITIONSLJUS FRAM
Art nr. 850451

AMBER SIDOMARKERING
Art nr. 850452

RÖD POSITIONSLJUS BAK
Art nr. 850453

Skapad för natten

FOR9T-serien förkroppsligar allt som Strands står för: passion, funktionalitet och banbrytande design. Vår strävan efter innovation speglas i den oväntade designen av FOR9T-familjens hypnotiska positionsljus. Med ett varierat utbud av FOR9T-produkter kan du uppnå ett komplett och stilrent utseende för alla fordon.

Iögonfallande detaljer

Det här nya sättet att använda positionsljus kommer att överraska dig med ett helt unikt utseende. Positionsljusens hypnotiska linjer drar dig in och genom en portal till framtiden. Få ett slående helhetsintryck på din lastbil med vita, orange eller röda positionsljus.

10-40 V DC

Förutom FOR9T Scales praktiska storlek på 116,5 x 54 x 22 mm med CC 90mm, fungerar den på 10-40 V DC. Tillsammans skapas en helhet som är kompatibel med många fordon och passar var du än behöver den.