Passion Design Quality
SEK /

Firefly

GUIDE YOU FORWARD

Firefly-serien sticker ut genom att smälta in med ditt fordon. Ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer. Med sin sömlösa design och maximala prestanda kommer Firefly-serien att guida dig framåt.

 Firefly är skapad för att tänja på gränserna för belysning, teknik och design. Serien består av en varningsljus-serie med en otroligt slimmad design och enastående glow, ett revolutionerande extraljus och det första vita extraljuset. Här för att sätta nya standarder. Alla lampor är fullt E-godkända och kommer med Strands Lighting Divisions marknadsledande treåriga funktionsgaranti.

INVISIBLE DESIGN

UNIK TEKNOLOGI

Firefly-serien kommer säkerligen att imponera på alla som ser den. Den unika “flytande teknologin” skapar intrycket av att ljuset är viktlöst i luften. En hyllning till det intensiva sken bara en solnedgång en sensommarkväll kan skapa. Redo att guida dig framåt som en Firefly.

Serien introducerar en ny, invisible design som sömlöst integreras med ditt fordon. Ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer. Den nya designen tar ditt fordon till nästa nivå genom att förbättra både funktionalitet och stil på ett harmoniskt sätt.

Firefly LED BAR

Art nr. 809401 (10″), 809403 (20″)

Låt oss introducera Firefly LED bar som sömlöst integreras med ditt fordon samtidigt som den levererar exceptionell prestanda. Ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer.

Firefly LED bar är inte bara en banbrytande innovation inom LED-belysning, utan även en stilikon. Med en minimalistisk profil, endast 70 mm i djup och 38,5 mm i höjd, utmanar inte Firefly LED bar bara befintliga standarder – den skapar helt nya.

Trots sin enkelradiga design är den en mästare i prestanda. Den levererar maximal styrka utan kompromisser, med en skarp och bred ljusbild på 10″ 5010 faktiska lumen och 1 lux som når hela 363 meter och 20″ på 10 670 faktiska lumen och 1 lux som når hela 496 meter. Redo att guida dig framåt med enastående klarhet och precision.

 • MAXIMAL PRESTANDA
 • UNIKT DUO-POSITIONSLJUS
 • INVISIBLE DESIGN

Firefly black extraljus 9″

Art nr. 270955

Gör dig redo för Firefly. Ett revolutionerande extraljus som sticker ut genom att smälta in med ditt fordon. Ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer. Med sin sömlösa design och maximala prestanda kommer Firefly att guida dig framåt.

Firefly extraljus ger en skarp och extremt bred ljusbild utan kompromisser. Redo att få jobbet gjort. Du får maximal prestanda med 12 076 faktiska lumen av vitt ljus som guidar dig framåt med klarhet och precision på över 500 meter. Ett bevis på att kraften i ljus och teknik fungerar i en perfekt harmoni.

 • INGA KOMPROMISSER – MAXIMAL PRESTANDA
 • A HALO OF LIGHT
 • INVISIBLE DESIGN

INVISIBLE DESIGN

Firefly introducerar en ny design som sömlöst integreras med ditt fordon. Det är ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer. Den nya designen tar ditt fordon till nästa nivå genom att förbättra både funktionalitet och stil. Redo att förbättra framtidens körupplevelse där synlighet och stil samexisterar på vägarna.

A HALO OF LIGHT

Firefly kommer säkerligen att imponera på alla som ser den. Duo positionsljuset är perfekt placerat i en cirkel runt LED-dioderna, vilket ger intrycket av ett viktlöst intensivt glow i luften. Precis som en solnedgång en sensommarkväll. Redo att guida dig framåt som en Firefly.

INGA KOMPROMISSER – MAXIMAL PRESTANDA

Den skarpa, extremt breda ljusbilden kommer utan kompromisser. Redo att få jobbet gjort. Du får maximal prestanda med 12 076 faktiska lumen på över 500 meter som guidar dig framåt och avslöjar varje kurva, varje detalj som annars skulle förbli gömd i skuggorna.

FIREFLY extraljus
PROFESSIONAL WHITE 9″

Art nr. 270957

Det är äntligen här. Det första, vita extraljuset. Firefly Professional White är byggd för att sticka ut genom att smälta in. Ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer. Här för att sätta nya standarder för traditionell design.

Firefly Professional White sticker ut från mängden genom att inte bara vara ett kraftfullt extraljus med maximal prestanda utan också inkludera en varningsljusfunktion som är fullt E-godkänd enligt ECE R65 klass 1 och klass 2.

 • DET FÖRSTA VITA EXTRALJUSET
 • EXTRALJUS MED VARNINGSLJUSFUNKTION
 • INGA KOMPROMISSER – MAXIMAL PRESTANDA
 • A HALO OF LIGHT
 • INVISIBLE DESIGN

INGA KOMPROMISSER – MAXIMAL PRESTANDA

Den skarpa, extremt breda ljusbilden kommer utan kompromisser. Redo att få jobbet gjort. Du får maximal prestanda med 12 076 faktiska lumen på över 500 meter som guidar dig framåt och avslöjar varje kurva, varje detalj som annars skulle förbli gömd i skuggorna.

DET FÖRSTA VITA EXTRALJUSET

Firefly Professional White tänjer på gränserna för traditionell design. Den vita kulören introducerar en ny era av innovation och kreativitet. Med en anmärkningsvärd förmåga att skapa ett sofistikerat och lyxigt utseende på ditt fordon, kommer Firefly Professional White att sätta den nya standarden för extraljus.

A HALO OF LIGHT

Firefly Professional White kommer säkerligen att imponera på alla som ser den. Duo positionsljuset är perfekt placerat i en cirkel runt LED-dioderna, vilket ger intrycket av ett viktlöst intensivt glow i luften. Precis som en solnedgång en sensommarkväll. Redo att guida dig framåt som en Firefly.

INVISIBLE DESIGN

Firefly introducerar en ny design som sömlöst integreras med ditt fordon. Det är ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer. Den nya designen tar ditt fordon till nästa nivå genom att förbättra både funktionalitet och stil. Redo att förbättra framtidens körupplevelse där synlighet och stil samexisterar på vägarna.

EXTRALJUS MED VARNINGSLJUSFUNKTION

Firefly Professional White sticker ut från mängden genom att inte bara vara ett kraftfullt extraljus med maximal prestanda utan också inkludera en varningsljusfunktion som är E-godkänd enligt ECE R65 klass 1 och klass 2. Vilket säkerställer synlighet och säkerhet i alla situationer. Varningsljuset är sömlöst integrerad i extraljusets design och förblir osynlig när den inte är används och fångar uppmärksamheten hos alla när den aktiveras.

Firefly Summerglow

Art nr. 850960-850965

Stig in i framtiden för säkerhet och stil för att bevittna ett varningsljus som aldrig tidigare skådats. Det här är Firefly Summer Glow. Designad för att fånga din uppmärksamhet med en ny, otroligt slim design. Här för att leda dig framåt.  

Firefly Summer Glow är ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer. Detta varningsljus kommer inte bara att skapa uppmärksamhet och se till att du förblir säker och trygg oavsett arbetsutmaning. Utan den kommer också att förbättra utseendet på ditt fordon med en enastående glow och en otroligt slim design med en höjd på endast 37 mm. Redo att ge dig som förare ett superbt varningsljus. För dig som behöver se och synas längs vägarna.

Firefly Summer Glow består av en serie av sex varningsljus. Tre av dem kommer i en mindre version för transportbilar och de andra tre i full storlek för lastbilar och andra större fordon. Beroende på modell kan du välja mellan stångmontage, DIN/planmontage och magnet/cigg-plugg. Alla är fullt E-godkända enligt ECE R65 och vattentäta enligt högsta IP-standard.

 • UNIK TEKNOLOGI
 • OTROLIGT SLIM DESIGN
 • 3–5 VARNINGSLJUSMÖNSTER

UNIK TEKNOLOGI

Summer Glow kommer att få uppmärksamhet från alla som ser den. Den är utrustad med en unik, flytande teknologi som formar en cirkel av ljus runt varningsljuset. Vilket ger intrycket av ett viktlöst, intensivt glow i luften. En hyllning till den intensiva och iögonfallande glöden som bara en solnedgång en sensommarkväll kan skapa. Redo att guida dig framåt som en Firefly.

OTROLIGT SLIM DESIGN

Summer Glow är en varningslampa du inte har upplevt tidigare. Här för att återuppfinna hur en varningslampa kan se ut. Summer Glow introducerar en ny otroligt slimmad design som sömlöst integreras med ditt fordon. Ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer. Den slimmade designen gör ditt fordons exteriör kompromisslös och låter funktionalitet och stil samexistera harmoniskt på vägarna.

3–5 VARNINGSLJUSMÖNSTER

Denna varningslampa har 3–5 varningsljusmönster – single flash, roterande (dag och natt) och Cruise Light mode. Vår favorit är det old-school roterande mönstret, som återskapar det klassiska utseendet hos varningsljus. Vilket skapar en unik kombination av modern teknik och en old-school look som alla älskar.