Passion Design Quality
SEK /

Firefly extraljus

GUIDE YOU FORWARD

Firefly-serien sticker ut genom att smälta in med ditt fordon. Ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer. Med sin sömlösa design och maximala prestanda kommer Firefly-serien att guida dig framåt.

Firefly är skapad för att tänja på gränserna för belysning, teknik och design. Serien består av en varningsljus-serie med en otroligt slimmad design och enastående glow, ett revolutionerande extraljus och det första vita extraljuset. Här för att sätta nya standarder. Alla lampor är fullt E-godkända och kommer med Strands Lighting Divisions marknadsledande treåriga funktionsgaranti.

Är du redo för något helt nytt? Firefly One extraljus har en unik oval design, med ett vitt och orange positionsljus som ger intryck av en svävande halo av ljus. Utöver ett iögonfallande utseende har Firefly One extraljus en integrerad blixtljusfunktion.

En perfekt enhet av funktion och design med en spännande nytolkning av oval design. Ljusets form och intrycket av ett svävande positionsljus blir ett unikt tillskott till varje fordon. Den optimerade ljusbilden har en perfekt balans mellan bredd och längd för att ge dig bästa möjliga körupplevelse.

Du kan välja mellan vitt eller orange positionsljus, och den speciella ljustekniken kommer ge ett intryck av en viktlös glöd som svävar i luften framför dig. Firefly One extraljus är E-godkänt enligt ECE R148/R149, och har även en blixtljusfunktion, E-godkänt enligt ECE R65 XA2 klass 1 och 2. Designen gör blixtljusfunktionen helt osynligt under tiden det inte används.

Kabeln på 2,5 m gör det enkelt att installera, och Firefly One kommer lyfta stilen på din lastbil, bil, traktor eller var du än behöver en kraftfull belysning. Den optimerade ljusbilden mäter 1 lux @ 502 m, med en ljusstyrka på 10 500 lm och en färgtemperatur på 5700 K. Med en IP-klassning på IP67 och användningen av hållbara material är du garanterad ett högpresterande extraljus med lång livslängd.

 • VITT OCH ORANGE POSITIONSLJUS MED VIKTLÖST GLOW
 • KOMPROMISSLÖS PRESTATION
 • INTEGRERAD BLIXTLJUSFUNKTION
 • UNIK NYTOLKNING PÅ OVAL DESIGN

Den ovala designen på Firefly One ger dig en stil som garanterat drar ögonen till sig på vägarna. Med sin osynliga design och unika form integreras den sömlöst i ditt fordon. Kombinationen av banbrytande ingenjörskonst och öga för detaljer skapar en oslagbar enhet av funktion och stil. De hållbara materialen av aluminium och polykarbonat garanterar en hållbar produkt, och med en 3-årig funktionsgaranti kan du vara säker på att Firefly One levererar en konsekvent hög prestanda.

Firefly One extraljus LED

Art nr. 270953

VITT OCH ORANGE POSITIONSLJUS MED VIKTLÖST GLOW

Den osynliga designen på positionsljuset ger ett intryck av en viktlös halo av ljus när det aktiveras. Välj mellan vitt och orange positionsljus för att skapa utseendet du vill ha. Firefly One passar på din lastbil, bil, traktor eller var du än behöver en kraftfull belysning.

KOMPROMISSLÖS PRESTATION

Den optimerade ljusbilden mäter 1 lux @ 502 m och producerar en ljusstyrka på 10 500 lm samt en färgtemperatur på 5700K. Ljusbilden är klar och stark, där för att guida dig framåt på vägarna. Med en IP-klassning på IP67 och tillverkad av hållbara material kan du vara säker på att få en högpresterande och långlivad produkt.

INTEGRERAD BLIXTLJUSFUNKTION

Firefly One levererar inte bara en oslagbar kombination av design och prestation, men också en blixtljusfunktion. Det är sömlöst integrerat i lampans design och är helt osynligt när det inte används. Firefly One är E-godkänt enligt ECE R148/R149, och blixtljusfunktionen är godkänd med ECE R65 XA2 klass 1 och 2.

UNIK NYTOLKNING PÅ OVAL DESIGN

Den ovala formen på Firefly One extraljus är designad för att ge ett oslagbart och unikt utseende. Med sin speciella osynliga design kommer ljuset integreras sömlöst in i utseendet på ditt fordon, och kombinationen av banbrytande ingenjörskonst och öga för detaljer skapar en oslagbar enhet av funktion och stil. Formen på ljuset förstärks ytterligare av den viktlösa glöden på positionsljuset.

Gör dig redo för Firefly. Ett revolutionerande extraljus som sticker ut genom att smälta in med ditt fordon. Ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer. Med sin sömlösa design och maximala prestanda kommer Firefly att guida dig framåt.

Firefly extraljus ger en skarp och extremt bred ljusbild utan kompromisser. Redo att få jobbet gjort. Du får maximal prestanda med 12 076 faktiska lumen av vitt ljus som guidar dig framåt med klarhet och precision på över 500 meter. Ett bevis på att kraften i ljus och teknik fungerar i en perfekt harmoni.

 • INGA KOMPROMISSER – MAXIMAL PRESTANDA
 • A HALO OF LIGHT
 • INVISIBLE DESIGN

Firefly black extraljus 9″ LED

Art nr. 270955

INVISIBLE DESIGN

Firefly introducerar en ny design som sömlöst integreras med ditt fordon. Det är ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer. Den nya designen tar ditt fordon till nästa nivå genom att förbättra både funktionalitet och stil. Redo att förbättra framtidens körupplevelse där synlighet och stil samexisterar på vägarna.

A HALO OF LIGHT

Firefly kommer säkerligen att imponera på alla som ser den. Duo positionsljuset är perfekt placerat i en cirkel runt LED-dioderna, vilket ger intrycket av ett viktlöst intensivt glow i luften. Precis som en solnedgång en sensommarkväll. Redo att guida dig framåt som en Firefly.

INGA KOMPROMISSER – MAXIMAL PRESTANDA

Den skarpa, extremt breda ljusbilden kommer utan kompromisser. Redo att få jobbet gjort. Du får maximal prestanda med 12 076 faktiska lumen på över 500 meter som guidar dig framåt och avslöjar varje kurva, varje detalj som annars skulle förbli gömd i skuggorna.

Det är äntligen här. Det första, vita extraljuset. Firefly Professional White är byggd för att sticka ut genom att smälta in. Ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer. Här för att sätta nya standarder för traditionell design.

Firefly Professional White sticker ut från mängden genom att inte bara vara ett kraftfullt extraljus med maximal prestanda utan också inkludera en varningsljusfunktion som är fullt E-godkänd enligt ECE R65 klass 1 och klass 2.

 • DET FÖRSTA VITA EXTRALJUSET
 • EXTRALJUS MED VARNINGSLJUSFUNKTION
 • INGA KOMPROMISSER – MAXIMAL PRESTANDA
 • A HALO OF LIGHT
 • INVISIBLE DESIGN

FIREFLY extraljus
PROFESSIONAL WHITE 9″ LED

Art nr. 270957

INGA KOMPROMISSER – MAXIMAL PRESTANDA

Den skarpa, extremt breda ljusbilden kommer utan kompromisser. Redo att få jobbet gjort. Du får maximal prestanda med 12 076 faktiska lumen på över 500 meter som guidar dig framåt och avslöjar varje kurva, varje detalj som annars skulle förbli gömd i skuggorna.

DET FÖRSTA VITA EXTRALJUSET

Firefly Professional White tänjer på gränserna för traditionell design. Den vita kulören introducerar en ny era av innovation och kreativitet. Med en anmärkningsvärd förmåga att skapa ett sofistikerat och lyxigt utseende på ditt fordon, kommer Firefly Professional White att sätta den nya standarden för extraljus.

A HALO OF LIGHT

Firefly Professional White kommer säkerligen att imponera på alla som ser den. Duo positionsljuset är perfekt placerat i en cirkel runt LED-dioderna, vilket ger intrycket av ett viktlöst intensivt glow i luften. Precis som en solnedgång en sensommarkväll. Redo att guida dig framåt som en Firefly.

INVISIBLE DESIGN

Firefly introducerar en ny design som sömlöst integreras med ditt fordon. Det är ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer. Den nya designen tar ditt fordon till nästa nivå genom att förbättra både funktionalitet och stil. Redo att förbättra framtidens körupplevelse där synlighet och stil samexisterar på vägarna.

EXTRALJUS MED VARNINGSLJUSFUNKTION

Firefly Professional White sticker ut från mängden genom att inte bara vara ett kraftfullt extraljus med maximal prestanda utan också inkludera en varningsljusfunktion som är E-godkänd enligt ECE R65 klass 1 och klass 2. Vilket säkerställer synlighet och säkerhet i alla situationer. Varningsljuset är sömlöst integrerad i extraljusets design och förblir osynlig när den inte är används och fångar uppmärksamheten hos alla när den aktiveras.