Passion Design Quality
SEK /

DK GLORIA & DK BLIXTLJUS

Dark knight gloria

Ge ditt fordon den synlighet den förtjänar med Dark Knight Gloria, där stil möter säkerhet. Ett litet blixtljus designat för att ge dig maximal synlighet och frihet.  

Dark Knight Gloria finns i två versioner för att passa olika fordon och stilar. En med mörk lins (art. nr. 850419) som sömlöst smälter in på de mörkaste fordonen och en med klar lins (art. nr. 850420) för en kraftfull och framträdande effekt. Oavsett vilken du väljer garanterar Dark Knight Gloria att din färd blir enastående och säker.

Gloria handlar inte bara om stil, den levererar också smarta funktioner. Med 21 olika blixtljusmönster har du friheten att anpassa ljuset efter situationen. Koppla flera enheter tillsammans eller synka med andra blixtljus från Dark Knight-serien (art. nr. 850400–850404).

Installationen är enkel. Borra ett hål med en diameter på 36 mm, sätt in den medföljande gummitätningen och klicka in Gloria. Voilá! Dark Knight Gloria levererar ett helt infällt montage som inte bara förblir diskret utan också sparar värdefullt utrymme. Dark Knight Gloria är också konstruerad utan synliga aluminiumdelar för att undvika korrosion och galvaniska strömmar mellan olika metaller.

  • MÖRK LINS
  • 21 BLIXTLJUSMÖNSTER
  • TRE OLIKA MONTERINGSMÖJLIGHETER

Dark Knight Gloria kommer med tre olika monteringsmöjligheter där du kan välja mellan infällt montage på slät yta med stöt- och vibrationsskyddande gummi, ett infällt montage på båge med en konkav gummipackning eller ett fäste för enkel montering i grillen, perfekt för exempelvis en transportbil.

Men det är inte allt. Dark Knight Gloria är IP69K-vattentät och ECE R65-godkänd för klass 1 och klass 2 (för den med klar lins). Med endast 12 watts strömförbrukning är den perfekt för alla typer av fordon, från bilar till lastbilar. Ge ditt fordon den synlighet den förtjänar med Dark Knight Gloria – där stil möter säkerhet.

Dark knight gloria

Art nr. 850419 (mörk lins), 850420 (klar lins)

Dark knight blixtljus

Den perfekta laguppställningen. Det här är Dark Knight varningsljusserie. En helt ny typ av blixtljusserie. Slim, mörk och stilren design. Laddad med extrem kraft. För dig som både vill se och bli sedd på vägarna och uppmärksamma din omgivning.

Dark Knight blixtljus presenterar den högsta nivån av säkerhet och spelar en avgörande roll på vägarna. Designad till perfektion för att ta ditt fordon till nya nivåer från alla olika vinklar. Pricken över i:et som kompletterar ditt fordon på ett sätt som är du, både dag och natt. Kommer med klar lins, tre LED:s i orange och 21 olika blixtljusmönster. Levererar ett kraftfullt varningsljus som kan synkronisera upp till 12 enheter från serien. Redo att ge dig god synlighet och att öka din synlighet för andra.

Blixtljuset kommer med en ”click-on” ram för att ge ett sömlöst montage, vilket ger fordonet en slim, mörk look med dolda skruvar. Lätt att fästa efter montering. Redo att förhindra stenskott och korrosion. Du kan också måla ramen i önskad färg för att det ska passa din stil och ditt fordon

  • MÖRK SLIM DESIGN
  • SÖMLÖST MONTAGE
  • FULLT E-GODKÄND ENLIGT ECE R65 KLASS 1

Kommer med bra monteringsmöjligheter med medföljande kabel på 0,4 m. Montera vertikalt eller horisontellt på fordon som bärgningsbilar eller utrustningsmaskiner inom jordbruk eller anläggning. Fullt E-godkänd enligt ECE R65 klass 1 och står bakom vår marknadsledande treåriga funktionsgaranti.

Dark knight blixtljus

Art. nr. 850400-850404