Passion Design Quality
SEK /

Dark Knight

Release your dark side

Strands Lighting Division fortsätter att tänja på gränserna och presenterar en helt ny typ av belysningsserie. Dark Knight-serien är mörk och stilsäker, en exklusiv tolkning av din mest passionerade körupplevelse. Mörkt tonade linser, mörka materialval och komponenter – lampor för alla behov, samtliga fullmatade med extrem kraft och värdefulla funktioner. Kombinera dem som du önskar och skapa en enhetlig, sofistikerad look med passion i varje detalj.

 • ALL-BLACK DESIGN
 • DUO POSITIONSLJUS– VITT/ORANGE
 • BÄTTRE PRESTANDA, MINDRE FÖRBRUKNING

Art. nr. 809131 – 809133

DARK KNIGHT NUUK LED BAR

DARK KNIGHT NUUK

En riktig gamechanger. Bättre prestanda. Mindre förbrukning. Utvecklad för elfordon. Vi är redo att bryta ny mark. Att ligga i framkant som första företag i världen att CO2-kompensera fordonsbelysning genom att plantera ett träd motsvarande 50 kg CO2 för varje såld Dark Knight Nuuk. Vi vågar gå först med ett konstant driv för att förändra marknaden. Vi börjar med Dark Knight Nuuk. Dark Knight Nuuk finns i tre olika storlekar, välj mellan 14”, 20”, och 30”. Alla modeller är E-godkända enligt ECE R7, R112 och står bakom Strands Lighting Divisions unika 3-åriga funktionsgaranti.

Art. nr. 270927

DARK KNIGHT INTENSE 9”
EXTRALJUS LED

Den futuristiskt svarta riddaren, fullmatad med självförtroende. Dark Knight Intense är en hyllning till innovation och symmetri. Möt de djärva riddarögonen som gestaltas i form av det unika positionsljuset. Fascineras av hur mjukt ljusstyrkan övergår i full intensitet. Omfamna de avancerade belysningskrafterna och njut av den fantastiska natthorisonten. Framtiden är i dina händer.

MÖRK EXKLUSIVITET

Dark Knight Intense utstrålar självsäkerhet, både dag och natt. Insidans svarta botten bidrar till det futuristiska utseendet.

UNIKT POSITIONSLJUS

Fascineras av en futuristisk riddares intensiva ögon. Se och njut av den mjuka starteffekten, där ljuset långsamt ökar i intensitet innan det slutligen når full kapacitet. Kommer med duo-funktion, välj mellan vitt och orange ljus.

BALANSERAD LJUSBILD

Upplev en ljusbild med en intensitet betydligt högre än standard. Med stöd av avancerad TIR-optik. Perfekt för en varierad körning på olika typer av vägar. Producerar 1 lux på 445 meter.

 • ALL-BLACK DESIGN
 • DUO POSITIONSLJUS– VITT/ORANGE
 • AVANCERAD TIR-OPTIK

Art. nr. 809165

DARK KNIGHT IDENTITY 20″ LED BAR

DARK KNIGHT IDENTITY

Dark Knight-serien fortsätter att tänja på gränserna och presenterar Dark Knight Identity. Från samma familj som extraljuset Dark Knight Intense men som en E-godkänd LED-ramp 20”. En futuristisk svart riddare, laddad med självförtroende. En hyllning till innovation och symmetri. Med en självsäker Identity får du en kraftfull körupplevelse utöver det vanliga. Dark Knight Identity är fullmatad med kraft och en ljusstyrka i full intensitet. Med stöd av avancerad TIR-optik är Identity utvecklad för att ge både en bred och lång ljusbild på över 500 meter. TIR-tekniken förbättrar den totala effektiviteten, samlar in och riktar ljuset i en perfekt balans, exakt där du behöver det. Perfekt för varierad körning oavsett vilken typ av väg du kör på.

 • BLACK-ON-BLACK DESIGN
 • FYRA VARIANTER, VIT, RÖD, ORANGE, BLINKERS
 • E-GODKÄNDA

Art. nr. 800403, 800408, 800409, 800410

DARK KNIGHT VIKING POSITIONSLJUS LED

 • BLACK-ON-BLACK DESIGN
 • FINNS I 6 OLIKA VARIANTER
 • E-GODKÄNDA

Art. nr. 800330 – 800335

DARK KNIGHT SLIM POSITIONSLJUS LED

Art. nr. 800630 – 800634

DARK KNIGHT IZE LED BAKLJUS LED

Dark Knight IZE LED är en klassiker i en ny, helsvart rustning. Fullmatad av självförtroende. Perfektion i varje detalj. Tilltalande från alla vinklar. Dark Knight IZE LED väcker uppmärksamhet när du kommer och låter ingen smyga upp bakom dig. Det är ett helt nytt sätt att lyfta din passion och att uttrycka din kraftfulla sida på.

EN KLASSIKER I NY RUSTNING

Visar sig i en ny, helsvart rustning med mörktonad lins och matad med självsäkerhet. Skapad för att framkalla uppmärksamhet och för att kunna påvisa din väg framåt.

LÄTT ATT MONTERA

Bara för att det är nytt är det inte svårt. Dark Knight IZE LED är enkel att montera och monteras bäst i gummihus. Kan kombineras hur du vill – enkelt eller dubbelt.

STARK GLÖD

Fullmatad med en mustig, djup och kraftfull ton. En glöd som sträcker ut sig och skapar en överväldigande solnedgång bakom dig. Utformad för att få dig att sticka ut oavsett vem du är.

 • FYRA OLIKA VARIANTER
 • BLACK-ON-BLACK DESIGN
 • E-GODKÄNDA

Art. nr. 800620 – 800624

DARK KNIGHT IZE LED BAKLJUS LED

VÅRA PRODUKTER

Vi på Strands erbjuder fordonsbelysning av högsta kvalitet som alltid kommer med minst tre års garanti. Vi strävar alltid efter högkvalitativa produkter och vi kvalitetssäkrar varje produkt för att säkerställa att de uppfyller våra högt ställda krav.