Passion Design Quality

Dark Knight-Serien

TA DITT FORDON TILL NÄSTA NIVÅ

Fullända din körupplevelse med Dark Knight-serien. Självsäker, mörk och superslim design. Fulladdad med kraften hos en ostoppbar Dark Knight, redo att möta alla dina behov.

Dark Knight-serien spelar en avgörande roll på vägarna. Skapad för att ge dig de funktioner du vill ha och den säkerhet du behöver för att känna dig fri. Serien består av bak-/bromsljus, backljus, blinkers, sidomarkering, positionsljus, dimljus och ett bakljus med tre integrerade funktioner: positionsljus, bromsljus och blinkers. Kombinera dem tillsammans för att skapa just ditt personliga uttryck.

Art. nr. 850405-850408, 850417, 850421, 850424

DARK KNIGHT-Serien

  • Oändliga monteringsmöjligheter
  • Först på marknaden att monteras på bågar
  • ”CLICK-ON”-Ram

DARK KNIGHT RAM SVART & KROM, INCLUDERANDE

DARK KNIGHT SIDOMARKERING

DARK KNIGHT BLINKERS

DARK KNIGHT BAK-/BROMSLJUS

DARK KNIGHT DIMLJUS

DARK KNIGHT TRE FUNKTIONER, BAKLJUS, MÖRK LINS

DARK KNIGHT POSITIONSLJUS

DARK KNIGHT BACKLJUS

OÄNDLIGA MONTERINGSMÖJLIGHETER

Dark Knight-serien erbjuder oändliga möjligheter för horisontell och vertikal montering. Perfekt för fordon som ATVs, trailers, lastbilar och entreprenadmaskiner.

FÖRST PÅ MARKNADEN ATT MONTERAS PÅ BÅGAR

Den konkava formen på gummipackningen (art. nr. 850409) möjliggör ett säkert och stilrent bågmontage på ditt fordon. Perfekt för tyngre fordon som lastbilar och grävmaskiner.

”CLICK-ON” RAM

”Click-on”-ramen säkerställer en sömlös montering, och skapar en slim, självsäker look med dolda skruvar. Enkel att fästa efter montering och designad för att förhindra stenskott och korrosion.

Välj mellan svart och kromad ram, båda ingår (art. nr. 850398 för svart och art. nr. 850399 för krom). Ta din körupplevelse till nästa nivå genom att måla den svarta ramen i fordonets färg för en personlig touch.

VÅRA PRODUKTER

Vi på Strands erbjuder fordonsbelysning av högsta kvalitet som alltid kommer med minst tre års garanti. Vi strävar alltid efter högkvalitativa produkter och vi kvalitetssäkrar varje produkt för att säkerställa att de uppfyller våra högt ställda krav.