Passion Design Quality
SEK /

Cruise light

When you are in charge

Cruise Light är varningsljusserien där du har total kontroll och blir sedd i ett helt nytt ljus med Cruise Lights orangea glow. Serien består av 8 blixtljusramper i storlekar från 30 cm till 180 cm och roterande varningsljus i 11 olika modeller med tre monteringsalternativ – stångmontage, planmontage och magnet/cigg plugg. Välj mellan mörk, orange eller klar lins.Välj rätt varningsljus för ditt ändamål och bli ett med Cruise Lights orangea glow. Redo att förändra marknaden med unika funktioner.

  • ETT ORANGE GLOW
  • SUPERSLIMMAD DESIGN
  • E-GODKÄND CLASS 1 & 2

Art. nr. 850211 – 850221

CRUISE LIGHT ROOF BAR BLIXTLJUSRAMP LED

CRUISE LIGHT ROOF BAR

Seriens blixtljusramper kommer i 8 olika längder från 30 cm till 180 cm. Med Cruise Lightsegenskaper ökar du din synlighet i trafiken och får en tilltalande stylingeffekt med 13 olika varningsljusmönster – där Cruise Lights orangea glow är ett av dem. Serien kommer i en slimmad design med en höjd på bara 36 mm och en bredd på 120 mm, skapad för att passa alla typer av kommersiella fordon. Hela serien är E-godkänd enligt ECE R65 klass 1 och klass 2 och kan användas tillsammans eller separat på kommersiella fordon som bärgningsbilar eller på maskiner inom lantbruk och i arbetssituationer som vägarbeten eller vid transportering av gods.

Art. nr. 850211 – 850221

CRUISE LIGHT ROOF BAR BLIXTLJUSRAMP LED

Med Cruise Light kommer du att bli sedd i ett helt nytt ljus. Bli ett med din passion och följ Cruise Lights glow i trafiken, reflekterandes över husväggarna genom städerna, längs gatorna eller ut på de mörka motorvägarna.

SLIMMAD DESIGN

Blixtljusramperna kommer i en slimmad design med en höjd på endast 36 mm och en bredd på 120 mm. Enkel att montera med tillkommande fästen och skapad för att passa alla typer av kommersiella fordon.

CRUISE LIGHT EFFEKT

Med Cruise Lights egenskaper ökar du din synlighet i trafiken och får en tilltalande stylingeffekt med 13 olika varningsljusmönster – där Cruise Light orangea glow är ett av dem.

FULLT E-GODKÄNDA

När du använder Cruise Light-serien garanterar vi synlighet, säkerhet och långvarig produkthållbarhet. Alla storlekar är E-godkända enligt ECE R65 klass 1 och klass 2.

  • ETT ORANGE GLOW
  • 3 OLIKA MONTERINGSALTERNATIV
  • E-GODKÄND

Art. nr. 850930 – 850957

CRUISE LIGHT BEACONS VARNINGLJUS LED

CRUISE LIGHT BEACONS

Med Cruise Light kommer du bli sedd i ett helt nytt ljus. Serien innehåller roterande varningsljus i 11 olika modeller med upp till 12 varningsljusmönster där Cruise Light är ett av dem. Med uppgift att uppmärksamma omgivningen om din närvaro. Bli ett med din passion och följ Cruise Lights orangea glow i trafiken, reflekterandes över husväggarna genom städerna, längs gatorna och ut på de mörka motorvägarna.

Art. nr. 850930 – 850957

CRUISE LIGHT BEACONS VARNINGLJUS LED

Med Cruise Light kommer du att bli sedd i ett helt nytt ljus. Varningsljusen kommer i mörk, orange eller klar lins och ger en tilltalande stylingeffekt på ditt fordon. Serien är fullt E-godkänd och har en slimmad design, skapad för att passa alla typer av kommersiella fordon.

CRUISE LIGHT EFFEKT

Med Cruise Lights egenskaper ökar du din synlighet i trafiken och får en tilltalande stylingeffekt med upp till 12 olika varningsljusmönster – där Cruise Light orangea glow är ett av dem.

TÄCKER ALLA BEHOV

Cruise Light roterande varningsljus finns i 11 olika modeller och i mörktonat, orange eller klart glas. Enkel att montera och beroende på modell finns det tre olika monteringsalternativ – stångmontage, planmontage eller magnet/ciggplugg.

E-GODKÄNDA

När du använder Cruise Light-serien garanterar vi synlighet, säkerhet och långvarig produkthållbarhet. Alla modeller är fullt E-godkända.

VÅRA PRODUKTER

Vi på Strands erbjuder fordonsbelysning av högsta kvalitet som alltid kommer med minst tre års garanti. Vi strävar alltid efter högkvalitativa produkter och vi kvalitetssäkrar varje produkt för att säkerställa att de uppfyller våra högt ställda krav.