Passion Design Quality

Big Energy

Packad med kraften hos en supernova

och mer än 11 900 lumen. Big Energy extraljus är här för att lysa upp de allra mörkaste vägarna. Med sin breda optimerade ljusbild i ett slimmat och överraskande lätt paket är det ett perfekt extraljus för person- och transportbilar.

Ett extraljus med självsäker design och kraftfull energi, som är lätt att använda och installera även med begränsat utrymme. Den effektiva användningen av teknologi och högkvalitativa material reducerar vikten, och gör Big Energy extraljus till ett utmärkt val för person- och transportbilar, och alla förare som vill öka sikten under mörka förhållanden. Big Energy extraljus kommer även i en variant med 10 700 lumen och en räckvidd på mer än 640 meter (Art. Nr. 270977).

Med sina 11 900 lumen och färgtemperatur på 6500K så kan du lita på att Big Energy extraljus lyser upp även de mörkaste vägarna. Den breda optimerade ljusbilden har en räckvidd på mer än 400 meter och är 80 meter bred @ 1 Lux. IP-klassningen IP67/IP69K och de hållbara materialen av aluminium och polykarbonat säkerställer en lång livslängd och garanterar att Big Energy extraljus blir ett hållbart tillägg till ditt helljus. Det är även E-godkänt med ECE R148/149 och ECE R10.

  • En kraftfull optimerad ljusbild packad med energi
  • Lätt och enkel att installera med perfekt passform för person- och transportbilar
  • 11 900 lumen och duo positionsljus

Den smidiga storleken och vikten på Big Energy extraljus gör det lätt att placera och installationen görs lätt via en 1000 mm kabel med DT-4-kontakt för enkel inkoppling. Den slimmade designen (216x76x199 mm exkl. fäste) gör Big Energy extraljus till ett perfekt val för person- och transportbilar. Du kan även välja mellan vitt och orange positionsljus.

Big Energy extraljus är packat med kraft för att öka synligheten och höja utseendet på din bil. Den slimmade designen och de hållbara materialen gör det till ett utmärkt val för många olika förare, fordon och användningsområden. Det tål dåligt väder och hårt slitage, och den 3-åriga funktionsgarantin från Strands Lighting Division garanterar en produkt med lång livslängd som inte kommer göra dig besviken.

Big energy extraljus 9″

Art nr. 270976

Big energy Extended beam extraljus 9″

Art nr. 270977

Packad med kraften hos en supernova och mer än 10 700 lumen. Big Energy extended beam extraljus är här för att lysa upp de allra mörkaste vägarna. Det är ett perfekt extraljus för person- och transportbilar tack vare den slimmade storleken och lätta vikten.

Ett extraljus med kraftfull energi och självsäker design, som är lätt att använda och installera även med begränsat utrymme. Vikten reduceras av den effektiva användningen av teknologi och högkvalitativa material, vilket gör Big Energy extended beam extraljus till ett utmärkt val för person- och transportbilar, och alla förare som vill öka sikten under nattkörning. Big Energy kommer även i en variant med optimerad ljusbild (Art. Nr. 270976).

Med sina 10 700 lumen och färgtemperatur på 6500K så kan du lita på att Big Energy extended beam extraljus lyser upp även de mörkaste vägarna. Den kraftfulla ljusbilden har en räckvidd på mer än 640 meter. IP-klassningen IP67/IP69K och de hållbara materialen av aluminium och polykarbonat säkerställer en lång livslängd och garanterar att Big Energy extended beam extraljus blir ett hållbart tillägg till ditt helljus.

En kraftfull optimerad ljusbild packad med energi

Big Energy extraljus är packat med mer än 11 900 lumen. Ljusbilden är bred och kraftfull, med en räckvidd på mer än 400 meter och 80 meter bred @ 1 Lux. Färgtemperaturen på 6500K säkerställer att du får en stark och klar belysning.

Lätt och enkel att installera med perfekt passform för person- och transportbilar

Den slimmade och lätta designen (216x76x199 exkl. fäste) gör Big Energy extraljus lätt att installera, även med begränsat utrymme. Det gör den till ett utmärkt alternativ för bilar, transportbilar och alla förare som vill förbättra sikten under mörka förhållanden.

11 900 lumen och duo positionsljus

Kombinationen av den slimmade designen och 11 900 lumen gör Big Energy extraljus till ett givet val för många situationer, fordon och användningsområden. Välj mellan vitt och orange positionsljus för att göra looken komplett.

Hållbar och med 3 års funktionsgaranti

De hållbara materialen av aluminium och polykarbonat i Big Energy extraljus gör det till en tålig produkt som klarar dåligt väder och tufft slitage. IP-klassningen IP67/IP69K och den 3-åriga funktionsgarantin från Stands Lighting Division garanterar att du får en produkt som är långlivad och inte gör dig besviken. Det är även E-godkänt med ECE R148/149 och ECE R10.

Big Energy SPARKLING ENERGY

Big Energy blixtljusramp är här, packad med en stor kraft och ljusintensitet. En slimmad design i en unik mörk stil kommer se bra ut på alla fordon. Med flera längder att välja mellan är den ett perfekt alternativ för alla som vill öka sin synlighet och säkerhet. Med 27 unika ljusmönster och separat cruise mode passar den för många olika behov.

Möt nya Big Energy blixtljusramp från Strands Lighting Division. Den slimmade designen i en unik mörk stil är laddad till max med kraft för att höja säkerhet och synlighet under alla arbetsförhållanden. De många ljusmönstren med separat cruise mode, 5 längder att välja mellan och justerbar fot för montering gör Big Energy blixtljusramp till ett givet val för många olika fordon. Montera den på din lastbil, transportbil, traktor eller var du än behöver bli sedd.

De 27 ljusmönstren gör Big Energy blixtljusramp perfekt lämpad för många jobb- och trafiksituationer. E-märkningen med ECE R65 garanterar att den lever upp till de höga säkerhetskraven du har på ditt arbete. IP-klassningen IP67 och material i hög kvalitet gör Big Energy blixtljusramp till en pålitlig produkt i tuffa miljöer och utmanande väder. Den mörka linsen i polykarbonat och aluminiumhuset med sammetslen glittrande överdel i TPU gör blixtljusrampen till en produkt med garanterat lång livslängd. Den levereras med Strands Lighting Divisions 3-åriga funktionsgaranti.

  • Slimmad passform och flera längder
  • Mörk stil och stilren design
  • Hållbara material och 3 års garanti.

Den slimmade designen, olika längder och justerbara fötter för montering innebär att Big Energy blixtljusramp kommer passa många olika fordon. Med sina 100 mm djup, 33,5 mm höjd utan fäste (88 mm med fäste) och fem längder mellan 600-1800 mm kan du vara säker på att du får en kraftfull belysning där du behöver den. En kabel på 2,5 m gör placeringen och installationen enkel. Kom snabbt i gång genom att koppla in + och – kablarna och välj om du vill ha cruise mode som en separat switch. Med bara några få kabelinkopplingar till så har du 27 olika mönster för varningsljus att upptäcka.

Den stilrena mörka designen kombinerad med det starka orange ljuset skapar ett utseende som imponerar med sin ljusstyrka och höga synlighet. De mjuka linjerna, rundade hörnen och den unika sammetslena glittrande överdelen i TPU gör Big Energy blixtljusramp oslagbar, och kommer passa perfekt var du än behöver den.

Big energy Led bar

Art nr. 850160-850164

Slimmad passform och flera längder

Den slimmade mörka designen gör att Big Energy blixtljusramp smälter in med och förstärker utseendet på ditt fordon. Med ett djup på bara 100 mm, 33,5 mm hög utan fäste (88 mm med fäste), och fem längder mellan 600-1800 mm kommer den passa precis där du behöver den. De justerbara fötterna säkerställer perfekt passform för just ditt fordon.

Mörk stil och stilren design

Det stilrena mörka utseendet med sina mjuka linjer och rundade hörn ger Big Energy blixtljusramp en stil som passar var du än behöver den. En mörk lins i polykarbonat smälter samman med det mörka aluminiumhuset, och den sammetslena överdelen i TPU glittrar med energi.

Hållbara material och 3 års garanti.

Big Energy blixtljusramp är tillverkad av hållbara material för att bli ett långlivat tillskott åt ditt fordon. Varje detalj är utvald och testad för att klara hårt väder och tuffa förhållanden, från det mörka aluminiumhuset till polykarbonatlinsen och överdelen i TPU. Big Energy blixtljusramp levereras med Strands Lighting Divisions 3-åriga funktionsgaranti.