Passion Design Quality
SEK /

Ambassador

REFUSE TO BE AVERAGE

Våga sticka ut ur mängden med Ambassador extraljus. En serie med unika och extraordinära extraljus som säkerställer hög kvalitet. Uttryck din personlighet genom att välja den färg du föredrar på positionsljuset, vitt eller orange. Med Ambassador får du passion i varje detalj. Allt från design till installation.

  • MÖRKT INTRYCK
  • DUO POSITIONSLJUS
  • KVALITETSKOMPONENTER

Art. nr. 270925

AMBASSADOR DARK EDITION 9” EXTRALJUS LED

AMBASSADOR DARK EDITION

Den mörka reflektorn bidrar till att positionsljuset reflekteras mindre i spegeln vilket skapar ett jämnt, mörkt intryck. Skapad för passionerade förare som vågar sticka ut ur mängden.Duo-positionsljuset kommer i orange och vitt. Uttryck din personlighet genom att välja den färg du föredrar. Med Ambassador Dark Edition får du passion i varje detalj. Allt från design till installation.

Art. nr. 270922

AMBASSADOR 9” EXTRALJUS LED

Med Ambassador får du passion i varje detalj. Skapad för passionerade förare som vågar sticka ut ur mängden. Duo-positionsljuset kommer i orange och vitt. Uttryck din personlighet genom att välja den färg du föredrar.

DUO POSITIONSLJUS

Positionsljuset har en dubbel, valbar funktion. Vitt eller orange ljus, där du själv väljer vilken färg du föredrar.

DESIGNAD I SVERIGE

Med Ambassador får du unika komponenter, som är speciellt framtiagna för ljus denna lampa. Den är designad i Sverige och tillverkad i Europa för att säkerställa en perfekt ljusupplevelse.

TÅLIG MOT FUKT

På baksidan sitter så kallade ”breathers”, andningsventiler från Nitto Denko. En funktion som håller lampans innerklimat i bästa skick. Fukt transporteras bort från lampan, men ingen fukt kommer in.

  • LIMITED EDITION
  • GUL LINS
  • DUO POSITIONSLJUS

Art. nr. 270924

AMBASSADOR LIMITED EDITION 9” EXTRALJUS LED

VÅRA PRODUKTER

Vi på Strands erbjuder fordonsbelysning av högsta kvalitet som alltid kommer med minst tre års garanti. Vi strävar alltid efter högkvalitativa produkter och vi kvalitetssäkrar varje produkt för att säkerställa att de uppfyller våra högt ställda krav.