Passion Design Quality
SEK /

IZE LED

READY TO BOOST YOUR PASSION

Strands Lighting Divisions mest sålda lampa genom tiderna. IZE LED-serien har revolutionerat marknaden totalt och består av både rektangulära och runda lampor med klart tonade, mörka eller färgade linser som erbjuder olika funktioner för olika behov.

Mer innovativt, mer iögonfallande, mer du. IZE LED-serien kombinerar stil och funktion för att ge dig en look du alltid vela ha men aldrig visste fanns. Redo att göra en stilfull entré och lämna ett intryck som speglar dig.

Fullmatad med kraft och toppmoderna funktioner fångar IZE LED uppmärksamhet från varje vinkel och anpassar sig utan ansträngning till olika fordon. Den är fullt E-godkänd, installationen är enkel, och dess kvalitet förblir hög oavsett år eller miltal.

IZE LED är laddade med en rik, djup och kraftfull glöd, designad för att sticka ut på vägarna. Glöden skapar en hel solnedgång bakom dig och fulländar ditt fordon på ett sätt som helt enkelt är du. Ett självklart val för dig som vill leva ut din passion.

IZE LED frame

Förhöj din bils estetik med IZE LED Frame. En stilren ram för dina IZE LEDs. Designad för stilren och enkel montering. Redo att ge din passion en extra skjuts.

IZE LED Frame utgör det perfekta skyddet för dina rektangulära IZE LEDs. IZE LEDs är inte bara vilka lampor som helst. De har revolutionerat marknaden, laddade med kraft och toppmoderna funktioner som fångar uppmärksamheten från varje vinkel. Designade för att anpassa sig smidigt till alla typer av fordon.

Ramen finns i olika storlekar. Välj mellan 1, 2, 3, 4 eller 5 för att skräddarsy din ljusupplevelse. Ramen kommer också med både horisontella och vertikala alternativ, vilket ger dig möjlighet att skapa det uttryck som passar dig bäst.

IZE LED frame

Ramens moderna touch förhöjer din bils utseende och du kan lacka den i vilken färg du vill för att matcha din personliga stil. Den är tillverkad av högkvalitativ ABS-plast vilket garanterar långvarig hållbarhet och motståndskraft mot väder och temperaturskillnader.

Installationen är enkel och smidig, och du kan enkelt byta ut dina IZE LEDs vid behov. Ramen är inte bara en praktisk lösning för att skydda dina lampor utan också en stilfull detalj som höjer ditt fordons design. Ge ditt fordon den uppmärksamhet den förtjänar med IZE LED Frame.

LÄTT ATT LACKA I DIN FAVORITFÄRG

Ramens moderna touch förhöjer din bils utseende och du kan lacka den i vilken färg du vill för att matcha din personliga stil.

STILFULL OCH ENKEL MONTERING

IZE LED Frame är det optimala skyddet för dina IZE LEDs. Installationen är enkel och du kan enkelt byta ut dina IZE LEDs vid behov.

IZE LED square

Strands Lighting Divisions mest sålda lampa genom tiderna. Den klassiska serien av rektangulära IZE LED-baklyktor har revolutionerat marknaden. Serien har utvecklats och utökats sedan lanseringen och innehåller 11 modeller med olika funktioner för en mängd olika behov

IZE LED square färgad lins LED

Art nr. 800110, 800111, 800114

  • HÖG KVALITET OCH TILLTALANDE DESIGN
  • MONTERA I GUMMIHUS

Gummihus singel, dubbel

Art nr. 800112, 800113

DARK KNIGHT IZE LED fyrkantig LED

IZE LED square klar lins LED

HÖG KVALITET OCH TILLTALANDE DESIGN

Den hållbara LED-tekniken gör IZE LED till ett självklart val för dig som söker underhållsfria baklampor av hög kvalitet och tilltalande design – lamporna behöver inte bytas ut och underhållas likt de forna halogen-baklamporna.

FLERA MONTERINGSMÖJLIGHETER

IZE LED passar för försänkt montering i gummihus eller med en mindre gummipackning. Tillhörande gummihus finns som tillval – men passar även i äldre gummihus från Hella. Levereras med 2,5 meter kabel för en enkel och säker montering. Samtliga lampor i serien är ECE-godkända.

RELEASE YOUR DARK SIDE

Dark Knight IZE LED är det nya svarta, en exklusiv tolkning av din mest passionerade körupplevelse. Den mystiskt svarta rustningen. Perfektion i varje liten detalj. Fullmatad med extrem kraft och revolutionerande funktioner. Din chans att leva ut din passion. En känsla av frihet, en känsla av att vara en ostoppbar Dark Knight.

  • fyra olika modeller
  • BLACK-ON-BLACK DESIGN
  • E-Godkänd

Serien innehåller modeller- (800621 vänster och 800622 höger) -med dynamisk indikator och dynamik. startljus. Den dynamiska funktionen gör att dioderna tänds, en efter en, vilket ger ditt fordon ett iögonfallande utseende.

DARK KNIGHT IZE LED TAIL LIGHTS LED

Art nr. 800620-800624

BLACK ON BLACK DESIGN

Dark Knight IZE LED är bakljusen för dig som söker det stilrena. En helsvart rustning bestående av en mörkt tonad lins och en mörk kromring. Ett självsäkert minimalistiskt uttryck. Se reflektionen i den mörka exklusiva linsen när du betraktar lampan från olika vinklar. Den perfekta detaljen som kompletterar ditt fordon med funktion och stil på ett sätt som helt enkelt är du.

OSLAGBAR PRESTANDA

Dark Knight återspeglar inte bara din stil. Så snart lampan tänds levererar den högsta nivå av funktionalitet och kraft. Idealisk för montering på lastbilar, släpvagnar, pickupbilar, byggmaskiner och andra liknande fordon.

INNOVATIVA FUNKTIONER

Dark Knight IZE LED kommer i fyra modeller (1 till 3 funktioner) med innovativa funktioner, såsom dynamisk blinkers och dynamisk startfunktion. Den dynamiska funktionen innebär att dioderna tänds, en efter en, vilket ger ditt fordon ett modernt och iögonfallande utseende. Hela serien är E-godkänd.