Passion Design Quality

Firefly Best view

Stor kraft i slimmad förpackning, flexibel och tålig.

Firefly Best View arbetsljus är här för att lysa upp ditt arbete ur alla vinklar. Med många olika monteringsmöjligheter är Firefly Best View arbetsljus det perfekta valet för vilken uppgift som helst. Med 2000 lumen kan du maximera synligheten och säkerheten var du än behöver.

Firefly Best View arbetsljus finns där för dig var du än behöver extra belysning. En slimmad och flexibel design innebär oändliga möjligheter för montering. Den monteras lätt vertikalt eller horisontellt, som backljus, arbetsljus, vid fotstegen eller var som helst där du behöver den.

Låt inte dålig sikt hindra dig från att nå dina mål och passioner. Med sin vattentäta och hållbara design är Firefly Best View arbetsljus ett optimalt val för många sorters fordon. Montera det på din transportbil, lastbil, traktor eller var du än behöver den. En bred och jämn ljusbild på 2000 lumen och en ljustemperatur på 5700 kelvin gör Firefly Best View arbetsljus till en effektiv och kraftfull ljuskälla. Med en låg strömförbrukning på bara 30 watt så kan du installera flera ljus på ditt fordon utan att behöva oroa dig för strömförbrukning.

  • Slimmad och kraftfull med låg strömförbrukning
  • Mångsidig, flexibel och enkel att installera
  • Hållbar och perfekt för många olika miljöer
  • Best view för ditt arbete, din passion och ditt fordon

Firefly Best View arbetsljus är slimmat nog för att passa i din hand, men kraftfullt nog för att ha många varierande användningsområden. Installationen är smidig och görs med en 150 mm kabel med pigtail och DT2-kontakt. Lampan är tillverkad i stark aluminium och tålig polykarbonat, så att du kan känna dig säker på att den presterar under alla omständigheter, även monterad i utsatta positioner. Firefly Best View arbetsljus har IP-klassning IP69K och klarar både höga och låga temperaturer.

Låt inte mörker och dålig sikt hindra dig från att göra ditt jobb och följa din passion. Den kompakta designen på 150x41x25 mm utan fäste gör Firefly Best View arbetsljus perfekt för många uppgifter. Prova att installera den vertikalt, horisontellt och vinkla den upp till 180°. Firefly Best View arbetsljus är där för att guida dig framåt, varje dag.

Firefly Best view work light

Art nr. 809271

Slimmad och kraftfull med låg strömförbrukning

Låt dig inte luras av den lilla storleken. Firefly Best View arbetsljus får plats i din hand men levererar 2000 lumen med en bred och jämn ljusbild. Den låga strömförbrukningen på bara 30 watt gör att du kan installera flera lampor för optimal ljusbild, utan att behöva oroa dig för strömförbrukning.

Mångsidig, flexibel och enkel att installera

Den lilla storleken och de hållbara materialen gör Firefly Best View arbetsljus till ett optimalt alternativ för montering på snäva, utsatta och svårnådda utrymmen. Montera den var du vill och använd det justerbara fästet i rostfritt stål för att skapa en perfekt ljusbild. Med en DT2-kontakt och 150 mm kabel med pigtail installeras den lätt var du vill.

Hållbar och perfekt för många olika miljöer

Om du jobbar i utmanande och kompromisslösa miljöer så behöver du ett arbetsljus du kan lita på. Med ett gjutet aluminiumhus, en lins i polykarbonat och smart design är Firefly Best View arbetsljus hållbart, vattentätt och lätt att rengöra. Med IP69K-certifiering och 3 års funktionsgaranti kan du lita på att du får ett arbetsljus med lång livslängd.

Best view för ditt arbete, din passion och ditt fordon

Låt inte mörker och dålig sikt hindra dig från att göra ditt jobb och följa din passion. Låt Firefly Best View arbetsljus guida dig och skapa den bästa belysningen och sikten du kan önska dig. Den stilrena och praktiska designen kompletterar utseendet på vilket fordon som helst, och ger en optimal ljusbild där du behöver den som mest.